📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-a pieprz ? o.o
-a pieprz. a pieprz your self
-a pieprz. a pieprz your self
@up
Dzięki za napisanie.
Kurwa, chyba muszę się nauczyć słyszeć żeby nie być tak uzależniony od innych..
Dzięki za napisanie.
Kurwa, chyba muszę się nauczyć słyszeć żeby nie być tak uzależniony od innych..
chuj nas obchodzi, że potrafisz przepisać co usłyszałeś. mamy Ci kurwa teraz ocenę wystawić?
@spasny
yourself kurwa naucz się angielskiego
yourself kurwa naucz się angielskiego
Czasami mam wrażenie (średnio 17 razy dziennie) że tepsa tak właśnie podchodzi do klienta.
masz na myśli że TPsa to mózg,
a my klienci kierując się sercem
zapierdalamy z gównem na czole,
by donieść im zapłatę w postaci soli
oraz to, że nie dość, iż płacimy im bajońskie sumy
za tak chujowy transfer
to im ciągle mało ??
a my klienci kierując się sercem
zapierdalamy z gównem na czole,
by donieść im zapłatę w postaci soli
oraz to, że nie dość, iż płacimy im bajońskie sumy
za tak chujowy transfer
to im ciągle mało ??
Janeo napisał/a:
@up, nie próbój rymować więcej, bo chujowo ci wychodzi
nie próbuj więcej pisać po polsku, bo chujowo ci wychodzi
kerim85 napisał/a:
chuj nas obchodzi, że potrafisz przepisać co usłyszałeś. mamy Ci kurwa teraz ocenę wystawić?
A chuj nas to obchodzi że umiesz Się przeciwstawić i nie udawaj twardziela.
pfff, reklama fajna....
....dlatego w TV jej nie zobaczymy pewnie:P zostają jeszcze reklamy z biedronki i małego głoda:D
....dlatego w TV jej nie zobaczymy pewnie:P zostają jeszcze reklamy z biedronki i małego głoda:D
tv z tepsy? dziękuje postoję... lagi podczas programów i 30sec zanim się kanały przełączą chuj z nimi
Dajcie spokój humor ma być, a nie sie sapiecie do mnie , za to kocham sadystów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów