Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Goregoregore - przykro mi - ludzie z wyższym wykształceniem poradzą sobie bez roboli, odwrotnie niestety już nie.
@korzonek - gratuluję, skończyłeś technikum. Będziesz całe życie pracował na tokarce, bardzo ambitnie. Ale masz rację. Można skończyć technikum albo walić konia. Nie ma innych możliwości!
widze na sadisticu sami ludzie po zawodowce siedza - a ja sie zastanawialem skad tutaj tak niski poziom...
Kiedyś w zawodówce był poziom wyższy niż teraz w technikum. Sporo byś się od tych ludzi nauczył - mieli bynajmniej fach w ręku, kmiocie.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-10-01, 16:39 ]
Ach, zapomniałem dodać abyście już przestali to bezsensowne beblanie, nie przekona jeden drugiego a innym się czytać tego zapewne nawet nie chce.
( Tylko czemu to ludzie po studiach dyrygują tymi prostakami a nie odwrotnie? )
Masz doskonały wzrok, albo milion razy oglądałeś ten film. Raczej wrzeciono było za słabo skręcone. Przed uruchomieniem tokarki, projekt jest sprawdzany po kątem błędów, aby nie rozjebać drogiego urządzenia.
może coś w tym być jak patrze któryś raz to widać jak wałek się luzuje ,albo urywa łapa wrzeciona
Oh, czuję się kompletnie poniżony! Wygraliście! Macie rację! W dupie z wykształceniem! Przecież każdy wie, że człowiek po zawodówce czy technikum jest o wiele mądrzejszy, oczytany i kulturalniejszy niż człowiek po studiach! A ja żyłem całe życie w błędzie! Dzięki Wam, Sadolom dopiero teraz widzę w jak wielkim błędzie byłem! DZIĘKUJĘ!;*
( Tylko czemu to ludzie po studiach dyrygują tymi prostakami a nie odwrotnie? )
rób te studia bo kasa w Tesco już na was czeka
Co to tokarzy , jestem tokarzem z zawodu ,i nie widzę kolesia po studiach przy tokarce... urwało by mu łapy
a by was zmotywować to za zawodówce zarabiam średnio 22 tyś koron norweskich (obecny kurs na złotówki 11tyś złoty )
Pokażcie mi studenta który po zmarnowanym życiu na studiach tyle zarobi ??
Zycie jest za krótkie i szare żeby marnować je na studia..
chyba ze za młodego jaj nie było i teraz na studiach pokazujecie jacy z was pijacy i jebaki xD bo w domu mama zabraniała xDDxDD
@Goregoregore - przykro mi - ludzie z wyższym wykształceniem poradzą sobie bez roboli, odwrotnie niestety już nie.
Uwierz, wiele dziedzin ludzkiego życia wiąże się z wykonywaniem zawodów, z którymi większość osób z wyższym wykształceniem nie ma ni nie chciałoby mieć zbyt wiele wspólnego. Ot, chociażby wywóz nieczystości. Albo infrastruktura drogowa - projekt autostrady (autorstwa wykształconego inżyniera) sam w sobie nic nie jest wart, dopóki niewykształcona kadra robotnicza nie weźmie się za jego wykonanie.
Dziękuję za uwagę.
Co to tokarzy , jestem tokarzem z zawodu ,i nie widzę kolesia po studiach przy tokarce... urwało by mu łapy
No i co z tego? Jakbyś Ty się wziął za robotę, którą robi ten koleś to - w przenośni - łapy urywałoby innym.
a by was zmotywować to za zawodówce zarabiam średnio 22 tyś koron norweskich (obecny kurs na złotówki 11tyś złoty )
Pokażcie mi studenta który po zmarnowanym życiu na studiach tyle zarobi ??
Pięknie, ale są dwie kwestie o których zapominasz:
1) nie każdemu się dobrze żyje z etykietką "polaczek"
2) oczywiste jest, że swoje zarobki powinieneś porównywać do absolwentów pracujących w zawodzie i również zarabiających w koronach norweskich... oj, i już nam mina zrzedła, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów