📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Chodź pobawimy się Ty będziesz walizką a Ja będę Cię pakować !
moja córcia aż sie łezka w oku kręci na widok tak uroczego dziecka:D
I jeszcze się gnój cieszy. Widać metody wychowawcze rodziców. Ja gdybym wybił szybę jak byłem mały to do końca dnia bym się bał na oczy ojcu pokazać.
wyższy poziom niż te cygany napie**alające się butelką !
Wyrośnie na 100% prawdziwą kobietę. JUż teraz pomiata chłopakiem jak profesjonalistka. Brakło żeby na końcu zajebała mu całą kasę i karty kredytowe. (z wiekiem to dopracuje)
Napisałeś to tak, że można cie wziąć za pedała... następnym razem doprecyzuj o kim mówisz w wypowiedzi, bo cię tu zlinczują
Morgennes napisał/a:
Mogą być jaja jak spróbuje zrobić tak z własnym: chłopakiem, narzeczonym, mężem, konkubentem (Niepotrzebne skreślić)
Napisałeś to tak, że można cie wziąć za pedała... następnym razem doprecyzuj o kim mówisz w wypowiedzi, bo cię tu zlinczują
Słabe nie było defenestracji. Liczyłem na to.
z wiadrem na głowie jest lepiej gorzej jak się dupnie w coś z metalowego z rozbiegu w głowi huczy ze 3 dni
Biker50 napisał/a:
Napisałem to w sposób, który nawet rezolutny szympans z nonsensopedi by zrozumiał (a on cierpliwym zwierzęciem jest). To jasne że to ta mała czarownica męczy brata więc co tu jest do precyzowania?Napisałeś to tak, że można cie wziąć za pedała... następnym razem doprecyzuj o kim mówisz w wypowiedzi, bo cię tu zlinczują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów