Kupiłem od żółtków jakiś czas temu,według opisu 100 000 V,czuć tą moc w ręce.Po naciśnięciu guzika rozkłada się automatycznie,wzdłuż całej krawędzi widać błyskawice wyładowań,pierdolnięcia chyba nikt nie wytrzyma.Wygląda dość futurystycznie,sam trzask wyładowań robi wrażenie,ekwipunek dla Sadola jak znalazł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Velture napisał/a:
Czy tylko mnie zastanawia na chuj tam ta latarka?
Żebyś prowadził własne statystyki. Jak kogoś tym potraktujesz to latarką sprawdzasz czy reagują mu źrenice i zapisujesz na kartce albo zgon albo nie. Taki dodatek.
Lithir napisał/a:
Wszystko ładnie, pięknie... Ale panie, na ch... tam ta latarka?
Żeby w nocy murzynów widzieć
A ja się zapytam, na chuj Ci to potrzebne? Widzicie, kitajce mają łeb, wymyślają coś w zasadzie niepotrzebnego, ludzie to kupują bo muszą to kurwa mieć, tylko na chuj?
edit. A może to jest jakieś dildo dla kobiet żądnych mocnych wrażeń?
edit. A może to jest jakieś dildo dla kobiet żądnych mocnych wrażeń?
jolmen13 napisał/a:
Stary, nie żebym się czepiał... Ale na chuj Ci dildo?
ty już wiesz po co, na pocieszenie dodam że nazywa się toto ESP(nie stefan ani marian, ani nawet andrzej )
Zapalarka do kuchenki gazowe za "sto pare zlotych"? ja jebie
BTW. skoro chinskie to zapewne potrafi takze "pogryzc reke swego pana"
BTW. skoro chinskie to zapewne potrafi takze "pogryzc reke swego pana"
Velture napisał/a:
Czy tylko mnie zastanawia na ch*j tam ta latarka?[quote]
To jest chińszczyzna, więc zapewne ta latarka jest po to, aby emitować te "błyskawice"
Velture napisał/a:
Czy tylko mnie zastanawia na chuj tam ta latarka?
żebyś widział po ciemku dziwkę którą dorwałeś w parku
prawie jak miecz świetlny Ale ja bym się bał trzymać coś takiego w łapie. Te chińskie technologie potrafią spłatać figla..
kurwa ja chętny! chce poczuć to pierdolnięcie 100 000V o chuj petarda będzie jak nie dynamit o.0
Total anal dewastator :3
Niedawno dodałem temat o mojej zabawce:
sadistic.pl/sadystyczna-zabawka-vt145295.htm?highlight=sadystyczna+zabawka
Temat cieszył się zainteresowaniem na priv dlatego, dziś kolejna zabawka z mojej kolekcji
Paralizator w kastecie. W zasadzie dalszy opis jest zbędny, producent deklaruje napięcie rzędu 950 kV, podrzucam swoją fotkę i filmiki z netu (sprzęt z drugiego filmu ma jakieś tandetne zasilanie z tego co widzę, ale z zewnątrz to samo). Za jakiś czas podrzucę inne bajery z kolekcji.
sadistic.pl/sadystyczna-zabawka-vt145295.htm?highlight=sadystyczna+zabawka
Temat cieszył się zainteresowaniem na priv dlatego, dziś kolejna zabawka z mojej kolekcji
Paralizator w kastecie. W zasadzie dalszy opis jest zbędny, producent deklaruje napięcie rzędu 950 kV, podrzucam swoją fotkę i filmiki z netu (sprzęt z drugiego filmu ma jakieś tandetne zasilanie z tego co widzę, ale z zewnątrz to samo). Za jakiś czas podrzucę inne bajery z kolekcji.
czy chociaż to jest legalne? w moim jebanym kraju patriotów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów