18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To się dzieje z elementami elektronicznymi,jak podamy na nie za wysokie napięcie. Dobrze,że są bezpieczniki,bo inaczej pożar w chacie murowany...

AVE
Zgłoś
polonia66 2012-03-07, 17:53 9
W końcu fajny filmik

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
r................7 2012-03-07, 18:13
Spróbuj tak z prockiem i7 zrobić
Zgłoś
Mistrzu_ 2012-03-07, 18:25
wśród wszystkich wcześniejszych pojebanych filmików np. o tokarkach itp ten jest spoko

..:: trening czyni mistrza ::..
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-03-07, 18:31 4
Autystyczny napisał/a:

wysokie napięcie. Dobrze,że są bezpieczniki

Bezpiecznik zabezpiecza przed zbyt dużym natężeniem... ale mechanikiem jestem więc tego nie wiem

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
p................i 2012-03-07, 18:32
Hi! Is an electronic component. Welcome to Jackass!
Zgłoś
hellmut 2012-03-07, 18:36
biedne kondensatory aż kwiczą i parują
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-07, 18:38
Ej no! Żadnego komentarza typu: "To nie forum dla elektroników, wypierdalać z tym z sadola". Ludzie ogarnijcie się.
Zgłoś
k................i 2012-03-07, 18:55
dzban bezpiecznik jest przeciw zwarciowy i przeciw wysokim napięciom (2 w jednym). To musiało być naprawdę duże napięcie ;x co do filmiku to i tak za małe napięcie do tych dużych kondensatorów, tylko pufffff ale jak potem musiało capić xd (radze spróbować)
Zgłoś
Samilo 2012-03-07, 18:58
Z cyklu jak to jest zrobione: Spalarka rezystorów flodins.info/elektronika/74-spalarka-rezystorow jakby ktoś chciał sam spróbować.
Zgłoś
charliegreen 2012-03-07, 19:04 104
Niektórych elementów to nie rusza

Zgłoś
Z................z 2012-03-07, 19:07 1
A ja lubie sobie od czasu do czasu wypierdolić elektrolita
Zgłoś
G................l 2012-03-07, 19:07
jak się ma taki ryj to jakiegoś przyjaciela musiał znaleźć...
Zgłoś
lllll 2012-03-07, 19:35 1
A gdzie świecące Zenerki ?

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
korzonek 2012-03-07, 19:43
kiedyś podłączyłem z kumplami zasilanie do Suba w "Logitech z-5500" bez Głośnika i jakie było nasze zdziwienie, gdy z Końcówki mocy dało się usłyszeć ciche szmery w takt muzyki. Już mnie nic nie zaskoczy z zakresu elektroniki. Piwko za temat dla mnie ;p

Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów