📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale wy klniecie tu
JarekBestia napisał/a:
Ale wy klniecie tu
a czego się kurwa spodziewałeś ą ę ?
Widzicie? Facet kupił se strzelbę, poszedł do lasu pizgnął 7 razy do drzew i nikt go po sądach nie ciąga, nikt nie urządza mu zgromadzeń pod domem, nikt nie zagląda w jego PRYWATNE życie. A spróbuj u nas ściąć drzewko na własnej posesji, zaraz pierdyliard urzędasów i kontrolerów ze skarbówki, od ekologów, od ekologów w sprawie znieczyszeń powietrza, sąsiad cię przy okazji podpierdoli do 10 instytucji i matka cię z domu wyrzuci. Jak ja nienawidzę takiego rozumowania, ludzie sami sobie ograniczają wolność i jeszcze mówią że to dla ich dobra.
nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale pierdolisz głupoty, niby są przepisy które nakazują zgłosić i opłacić wycinke starych drzew ale NIGDY nie widziałem by to egzekwowali... sam wyciełem pól podworka i nikt sie nie szarpał... no moze sasiad ale to przez połamany plot...
Musiał użyć 5 nabojów do ścięcia drzewa, które można było bez problemu złamać z buta.
sumując stracił 7 naboi , a siekierą by były 3 machnięcia i po sprawie
Kiedyś to się na zwierzęta polowało, a nie na iglaki.
akcja zaczyna się od 1:14,nie marnuj mojego czasu...
Idiota. Przecież to cyprysik więc choinka będzie z tego jak odrzutowiec z gaśnicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów