📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"po co mu piła łańcuchowa" ty byś ten krzaczek ciął piłą łańcuchową?
Siedem szotów "not bad" chyba se qrwa kpi - toż to 2-3 razy siekierką piznąć
bajdełej w stanach to nigdy nie zbankrutują producenci amunicji
bajdełej w stanach to nigdy nie zbankrutują producenci amunicji
,,life is good" - only in america
w polsce to z taką strzelbą wlazłbym do sejmu i napierdalał do świń
jak pierdolony terminator!
w polsce to z taką strzelbą wlazłbym do sejmu i napierdalał do świń
jak pierdolony terminator!
Pila lancuchowa? Do odcinania glow... Byl nie dawno filmic w dziale hard...
Kurwa mógł siekierą zajebać widać jego las to drzewko za free a tak 50$ za naboje wyjebał.
I co ci biedacy by zrobili gdyby im ograniczyć prawo do posiadania broni. Ja pierdole co za kraj.
niech pokaże jak się goli shotgunem
Takie drzewko to dosłownie jeden ruch maczetą
Widzicie? Facet kupił se strzelbę, poszedł do lasu pizgnął 7 razy do drzew i nikt go po sądach nie ciąga, nikt nie urządza mu zgromadzeń pod domem, nikt nie zagląda w jego PRYWATNE życie. A spróbuj u nas ściąć drzewko na własnej posesji, zaraz pierdyliard urzędasów i kontrolerów ze skarbówki, od ekologów, od ekologów w sprawie znieczyszeń powietrza, sąsiad cię przy okazji podpierdoli do 10 instytucji i matka cię z domu wyrzuci. Jak ja nienawidzę takiego rozumowania, ludzie sami sobie ograniczają wolność i jeszcze mówią że to dla ich dobra.
"Widzicie? Facet kupił se strzelbę, poszedł do lasu pizgnął 7 razy do drzew i nikt go po sądach nie ciąga, nikt nie urządza mu zgromadzeń pod domem, nikt nie zagląda w jego PRYWATNE życie. A spróbuj u nas ściąć drzewko na własnej posesji, zaraz pierdyliard urzędasów i kontrolerów ze skarbówki, od ekologów, od ekologów w sprawie znieczyszeń powietrza, sąsiad cię przy okazji podpie**oli do 10 instytucji i matka cię z domu wyrzuci. Jak ja nienawidzę takiego rozumowania, ludzie sami sobie ograniczają wolność i jeszcze mówią że to dla ich dobra."
Znając Amerykę, to pewnie jego WŁASNE prywatne drzewko, tak samo jak i cały las dookoła.
Znając Amerykę, to pewnie jego WŁASNE prywatne drzewko, tak samo jak i cały las dookoła.
Czy on strzelał plastikowymi kulkami bronią na gaz lub sprężynkę ?? HAHA jakie frajerstwo, - drzewko z pniem grubości murzyńskiego ..ja!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów