📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"po co mu piła łańcuchowa" ty byś ten krzaczek ciął piłą łańcuchową?
Siedem szotów "not bad" chyba se qrwa kpi - toż to 2-3 razy siekierką piznąć
bajdełej w stanach to nigdy nie zbankrutują producenci amunicji
bajdełej w stanach to nigdy nie zbankrutują producenci amunicji
jak pierdolony terminator!
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
w polsce to z taką strzelbą wlazłbym do sejmu i napierdalał do świń
jak pierdolony terminator!
Kurwa mógł siekierą zajebać widać jego las to drzewko za free a tak 50$ za naboje wyjebał.
Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje a potem umiera... podobnie bywa z człowiekiem.
niech pokaże jak się goli shotgunem
Takie drzewko to dosłownie jeden ruch maczetą
Widzicie? Facet kupił se strzelbę, poszedł do lasu pizgnął 7 razy do drzew i nikt go po sądach nie ciąga, nikt nie urządza mu zgromadzeń pod domem, nikt nie zagląda w jego PRYWATNE życie. A spróbuj u nas ściąć drzewko na własnej posesji, zaraz pierdyliard urzędasów i kontrolerów ze skarbówki, od ekologów, od ekologów w sprawie znieczyszeń powietrza, sąsiad cię przy okazji podpierdoli do 10 instytucji i matka cię z domu wyrzuci. Jak ja nienawidzę takiego rozumowania, ludzie sami sobie ograniczają wolność i jeszcze mówią że to dla ich dobra.
"Widzicie? Facet kupił se strzelbę, poszedł do lasu pizgnął 7 razy do drzew i nikt go po sądach nie ciąga, nikt nie urządza mu zgromadzeń pod domem, nikt nie zagląda w jego PRYWATNE życie. A spróbuj u nas ściąć drzewko na własnej posesji, zaraz pierdyliard urzędasów i kontrolerów ze skarbówki, od ekologów, od ekologów w sprawie znieczyszeń powietrza, sąsiad cię przy okazji podpie**oli do 10 instytucji i matka cię z domu wyrzuci. Jak ja nienawidzę takiego rozumowania, ludzie sami sobie ograniczają wolność i jeszcze mówią że to dla ich dobra."
Znając Amerykę, to pewnie jego WŁASNE prywatne drzewko, tak samo jak i cały las dookoła.
Znając Amerykę, to pewnie jego WŁASNE prywatne drzewko, tak samo jak i cały las dookoła.
Czy on strzelał plastikowymi kulkami bronią na gaz lub sprężynkę ?? HAHA jakie frajerstwo, - drzewko z pniem grubości murzyńskiego ..ja!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów