Ducati 1098 z wydechami zrobionymi w domu(może w szopie)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ta a później płacz jak będą miśki zabierać dowód rejestracyjny i trzeba będzie wydać parę stów na nowy wydech, przegląd i zapewne mandat.
Już wiem co za kurwa mi w domu dzieci budzi.... Niedługo będzie robił nowe jak przypadkiem zapałka w baku tego gówna wyląduje
Zajebiste niebo...
A na niebie chemtraile...
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
albo niech popierdala sobie na lotnisku a nie po drogach publicznych
Mieszkam w pobliżu klubu motocyklowego 2koła. No nie powiem. Motorki zjeżdżają się piękne i różnorakie. Ale w lato jak się większość kierowców zbiera do domu około 3/4 nad ranem to spać nie idzie. I tak od Kwietnia do Października
metal15 napisał/a:
Kurwa
Znawcy od siedmiu boleści , sam się "dawcą organów" nazywa, chociaż żaden prawdziwy motocyklista tak by o sobie nie powiedział, więc wnioskuję że jesteś dawcą na chińskiej 50' z Auchana.
Co do filmiku to wśród motocyklistów panuje przekonanie - "jeśli nas nie widzą , to muszą nas słyszeć"
P.S a to ducati fabrycznie wcale jakoś super pięknie nie brzmi
troche sie wypowiem bo tez w tym siedze... fakt motocyklista nie nazwal by sie dawca organow, a co do tego przekonania, to moze i racja, bo kolumne sie ustawia tak ze najglosniejsze motocykle sa na poczatku a pozniej reszta... ale co do glosnosci to no nie moze przekracza 102dB a tak jeszcze inaczej, to po porstu jak sa wydechy za glosne to glowa peka po dwoch godzinach jazdy... no i przerabianie wydechow, to jest rzecz gustu, niektorzy nie lubia jak ich scigacz jeczy, albo ze chopper nie strzela i przerabiaja, rzecz gustu...
ducati przecież tak brzmi, co wy chcecie? z resztą grzechem by było nie uwydatnić w tym motocyklu dźwięku silnika.
miałem nadzieję, że przynajmniej postrzela coś z wydechu, a tu nic sadystycznego
miałem nadzieję, że przynajmniej postrzela coś z wydechu, a tu nic sadystycznego
Przelot, pusty, bez dB killera, wypruty to wszystko przeszkadza tym co śpią, próbują, odpoczywają
Mam nadzieję, że pedał owinie się na następnej latarni.
Mam nadzieję, że pedał owinie się na następnej latarni.
przeciez te wszystkie wasze scigacze brzmia jak kurwa kosiarki do trawy
chopper to dopiero ładnie gra
albo amerykanskie v8-ki mmm poezja
mustang 67'.. marzenie
chopper to dopiero ładnie gra
albo amerykanskie v8-ki mmm poezja
mustang 67'.. marzenie
Ja pierdole... Ludzie mi ten dźwięk przypomina Mustanga, ale wy pierdolicie, że głośny i trzeba dowód zabrać. Jakoś prykającym i mega wkurwiającym czoperom nikt dowodów rej. nie zabiera!
konstantynopolitanczyk napisał/a:
przynajmniej żonka 15 min wczesniej wie ze mężu z pracy wraca i ma czas na by mu rzarcie przygotować
Albo się sąsiada pozbyć. Zdąży skończyć, ubrać się, kawe wypić a i po drodze śmieci wyniesie.
A ja wam wszystkim powiem..."hu...a sie znacie...wszyscy po kolei"....komentarze: "pusty przelot" "tak brzmi mustang albo inne amerykańskie V-ki" "terkocze jak traktor"...ale żaden z was nie pomyslal jaki to Ducati ma silnik...1.1 litra widlasta dwójka...TAK! W UKŁADZIE V 90stopni! Notabene silnik uznany za jeden z najlepszych w Ducati...a jak brzmi V-ka? Charakterystycznie mruczy...Wiadomo że głośny bo samoróbka ale niech się każdy takim "pierdzącym" przejedzie i mi później powie że nie było fajnie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów