📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa chłopaczki na końcu bardziej elokwentne i błyskotliwe od niektórych użytkowników tego portalu Nawet ten mały matematyk 2 + 2 = 5
Ostanie najlepsze ! Śmieszne brzdące
To już nie można wyraźić swojego zdania w komentarzach ? Skoro inni cytują filmik to kurwa czemu ja nie mogę i mój post jest kasowany ?? Akurat spodobało mi się to słowo " Dad U Ugly " ! Wsiuny jedne
FreakyOmen napisał/a:
To już nie można wyraźić swojego zdania w komentarzach ? Skoro inni cytują filmik to kurwa czemu ja nie mogę i mój post jest kasowany ?? Akurat spodobało mi się to słowo " Dad U Ugly " ! Wsiuny jedne
Chyba dostałeś powód skasowania Twojego posta?
Jak nie to czytaj: Nie należy używać CAPSLOCKa!
Wystarczyłoby jak byś mnie upomniała, ludziom czasem się zdaża coś przeoczyć
s o to wiadomośc jaką dostałem :
"Od: Obsługa forum
Do: FreakyOmen
Wysłany: 2011-11-06, 07:39
Temat: Twój Post został usunięty
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Cytat:
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php t=91993Twój post:Powód: Post sprzeczny z regulaminem
I to ma mi niby pokazać że o CAPSLCOCK chodzło ??No bez jaj !
Temat: "Sadystyczni rodzice"
"DAD, U UGLYYYYY! ;( "
FreakyOmen napisał/a:
I to ma mi niby pokazać że o CAPSLCOCK chodzło ??No bez jaj !
zakładając konto musiałeś zaakceptować regulamin, jeśli nawet go nie czytałeś to nie miej do nikogo pretensji tylko do siebie
Pener666 napisał/a:
zakładając konto musiałeś zaakceptować regulamin, jeśli nawet go nie czytałeś to nie miej do nikogo pretensji tylko do siebie
Już nie chodzi o regulamin, bo umiem się w każdej sytuacjii zachować, no ale chodzi mi o to że tu na forum Angel napisała że chodziło jej o CAPSLOCK'a a wiadomośćii otrzymanej na skrzynkę jest napisane o ogólnym regulaminie...
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów