Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w takich przypadkach jestem za publicznym ścięciem głowy, bo ta pizda wciąż będzie jeździć i zabijać
nie nadajesz sie i huj, eliminacja !
na 100% głupia pizda za kółkiem
w takich przypadkach jestem za publicznym ścięciem głowy, bo ta pizda wciąż będzie jeździć i zabijać
...a kto powiedział, że ona to zrobiła przypadkowo?
Piwo dla kierującej pojazdem
Lubisz dzieci, że wstawiasz je na awatar?
...a kto powiedział, że ona to zrobiła przypadkowo?
Piwo dla kierującej pojazdem
może jest ślepa i ma oczy zalepione sperma ?
jak siedzi za nisko i nie widzi gdzie jedzie to na huj tam jedzie ?
staruchy i niskie baby ktore widzą drogę w zakresie od 7metrów do 30metrów to obecnie plaga
oczywiście dotyczy to tez kierujących co wymuszają notorycznie
1:chińczyk uczy się i zdaje egzamin na placu. Wyjeżdza na miasto dopiero jak już ma prawko
2. jeśli chińczyk potrąci/przejedzie kogoś robiąc z niego kalekę to musi potem płacić za koszty leczenia
do końca życia pokrzywdzonej osoby. Z tego powodu pojawiają się przypadki cofania i dobijania potrąconej osoby.
Ciekawe czy to nie był jeden z nich.
dobrze ze tacy jak ty nie decyduja tylko zap....ja za 2,5 tys na reke
Chyba już opowiadałem. Jak wiecie ze ze kółkiem jakaś taka głupia blondynka ma kierować, wymyślcie co chcecie nawet, że "boli go noga" aby z nią nie jechać. Miałem taki przypadek że z taką osobą jechałem i przez całą drogę się bałem, to chyba jakiś szósty zmysł. Ta osoba pozniej kierowała i wylądowali na drzewie, efetkt 4 trupy razem z nią. To nie była jej wina, ale mówiło się że gdyby kto inny kierował .... itd itp
Kiedyś z koleżanka blondynka podjeżdża po mnie autem, wsiadam, wyjeżdzamy pierwsza prosta, a ona pierdoli coś i prawie na czołówkę, mówie o kurwa mać, odrazu zatrzymuj się, zamiana miejsc. Odwiozłem się bezpiecznie na chatę i wyjebane jaja. Potem laska miała nie jedną dziwną przygodę, w huj stłuczek otarć, w więcej niż jednym aucie. Niektóre kobiety naprawdę powinny mieć zakaz. Znam też inną blondynkę co 14 razy prawko zdawała, raz nawet dachowała na egzaminie, bo kotek czy inna kaczka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów