📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No wiesz, może nie miał czasu.
Nie pierdol że boli, chyba że odnosisz się do czasów gdy sam grałes i porownujesz swoje wyczyny.
Swoją drogą to trzeba też mieć ogarnięcie, żeby przejść praktycznie nie zdobywając żadnych punktów. Szacun.
cały filmik czekałem aż się jebnie i zbierze jedną niepotrzebną monetkę, albo zabije jednego goombasa... Rozczarował mnie...
na wydrę,byle do przodu
kurwa Marian pacyfista...
kurwa mac cały obejrzałem :/
hehe Mario troll
To jest Fake... w planszy 4-1 nie am warpa w rurze, tylko kawałek wcześniej na "fasolce"
Wy też telepaliście się w gorących momentach żeby tylko nie zginął???
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Oczywiście wszelkie filmiki są sprawdzane pod kątem oszukiwania. Dozwolone jest wykorzystywanie błędów zawartych w grze
www.speeddemosarchive.com
Oczywiście wszelkie filmiki są sprawdzane pod kątem oszukiwania. Dozwolone jest wykorzystywanie błędów zawartych w grze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów