Dwa samoloty A-10 Warthog ostrzeliwują Talibańskie pozycje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Warto dodać,że sama obrotówa GAU-8 Avenger ma blisko 7m długości i siłę odrzutu równą ponad połowie ciągu silników. Idealna do zmiany stanu skupienia szmacianych łbów.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
e tam sadystyczny... gdzie wielki BUM? gdzie sa ciala? gdzie allah akbar? Czlowieku do sadyzmu to tu daleko
wartość akcji quadrilion srilion dolarów, ilosc zabitych ? ok. 5 talibow ?
Ciekawe co te amerkany by zrobiły bez wsparcia lotnictwa, artylerii i gdyby nie mieli nieograniczonej amunicji...
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
uwielbiam ten dźwięk, pewnie szmatogłowy srają słysząc ten ryk, przypomina mi on działanie psychologiczne syren w Stukasach
..nie bez powodu Irakijczycy po Pustynnej Burzy zwali te maszyny 'Szepczącą Śmiercią'..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów