Pies bez tylnych łap, ale nieźle śmiga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie pies, to zmutowana kaczka.
Ale mam z tego beke, jeszcze z ta muzyczka dokurwili.
Ale mam z tego beke, jeszcze z ta muzyczka dokurwili.
sadystyczny raczej nie, predzej pierdolniety przez samochod albo bedacy ofiara jakiegos gimbo-chirurga. biedna psina, ale dobrze ze jakos popierdala
Tak kurwa, dowiedzialem sie co to sadyzm i bede pouczal kazdego kto nazwie zwykle skurwysyntwo i debilizm sadyzmem.
Ten pie jest sadystyczny czyli lubi bić swojego partnera podczas seksu czyli jednak rucha
Tak kurwa, dowiedzialem sie co to sadyzm i bede pouczal kazdego kto nazwie zwykle skurwysyntwo i debilizm sadyzmem.
Szkoda zwierza.
Ola gringo
za ten tag "kuternoga" daje piwo
szkoda psiny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów