Chłopaki potrafią jeździć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze chciałem zobaczyć nagranie downhill'u z innej perspektywy niż kamerka na kasku lub publiczność. Piwo !
E tam,fake ja talalala,w Świebodzinie nie ma takiej górki....
Bym coś powiedział.. ale nie powiem:P ale filmik jest dobry to fakt:) ale zniknie - to też fakt..
Te rowery dobrej klasy to koszt minimum 10k. Już widzę taki downtown w Rumunii, wjazd na metę bez koła
Zróbcie zrzutę na taki sprzęt, rower, kamerkę, kask, zbroję ba nawet jebać zbroję, ufundujcie mi przelot to
podejmę się takiego zjazdu, nawet jeżeli film będzie miał wylądować na hardzie xD
podejmę się takiego zjazdu, nawet jeżeli film będzie miał wylądować na hardzie xD
Jak tam jest kurewsko wąsko! Kilkadziesiąt razy się o coś otarli dupą.
Podejrzewam, że obiektyw stwarza takie wrażenie, że tam jest tak w chuj wąsko. Nie mogło być tak w chuj wąsko, żaden człowiek by tego kurwa nie przejechał
@alan10 - to są favele w Rio - tam naprawdę jest taka zabudowa...
"Sadystyczny przejazd na rowerku"
No jak chuj sadystyczny...
No jak chuj sadystyczny...
Niech tak zapierdalają po centrum Wrocławia ścieżkami rowerowymi, to też jest ekstremalne w godzinach szczytu.
Ta miejscówka to Favele w Rio de Janeiro - po stronie nie turystyczniej - za murem gdzie "bieda zmusza" ledwo kilkunastolatków do wstępowania w gangi i nie często oddawania życia niejako przy okazji - jak to się mówi ryzyko zawodowe. Ale za to mają mega trasę do downihill-u a nie jakiś płaski bulwar
tfu
miało być "...i nie rzadko..."
tfu
miało być "...i nie rzadko..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów