Nawet jak na standardy Rammstein jest to dość dziwny teledysk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak 'w chuj dziwny'.
A wszystkim tym ktorzy sluchaja tego jebanego beztalencia jakim jest Rammstein wielki murzynski chuj w dupe, jebani nazisci.
A wszystkim tym ktorzy sluchaja tego jebanego beztalencia jakim jest Rammstein wielki murzynski chuj w dupe, jebani nazisci.
@up huj cię obchodzi czego kto słucha , masz problemy w domu zostaw je dla siebie a nie wyżywaj się na internecie .
Mimo, że nie jestem fanem rammstein'a to instrumentala z tego utworu mam ustawionego na "granie na czekanie" od 3 lat. piwerko.
Szczerze nie znoszę tego języka ale Rammstein robi z nim coś takiego, że w ich muzyce mi zupełnie nie przeszkadza.
@HariDee
Kolegów tu szukasz? Myślisz, że jesteś fajny? Idź być młotkiem gdzieś indziej!
@HariDee
Kolegów tu szukasz? Myślisz, że jesteś fajny? Idź być młotkiem gdzieś indziej!
podobno język niemiecki powstał po to żeby Rammstein mógł tworzyć generalnie jestem jego zwolennikiem.... chodź z tym niemieckim... to może on by tak kiedyś przestał?
@up to akurat najgorszy badziew jaki powstał... chyba mu się pomysły skończyły..
@up to akurat najgorszy badziew jaki powstał... chyba mu się pomysły skończyły..
Mój ulubiony kawałek Rammsteina! I każdy kto pisze, że to naziści, powinien się leczyć
Banda hejterskich hipokrytów.
Przynajmniej raz słyszeli jeden z poniższych utworów ale hejtować będą bo niemiecki...
No albo Du Hast. Ale i tak ktoś powie że zjebany bo hitlerowski język.
Przynajmniej raz słyszeli jeden z poniższych utworów ale hejtować będą bo niemiecki...
No albo Du Hast. Ale i tak ktoś powie że zjebany bo hitlerowski język.
A teraz Was wszystkich rozwalę, Rammstein jest grupą o lewackich poglądach
nie chciało się uczyć języków to narzekają, że hitlerowski język. Niemiecki warto znać, tak jak i angielski, , szwedzki, francuski, chiński i wiele innych. Każda znajomość języka to wielki atut w dzisiejszych czasach.
A teraz hejterzy wypad pracować za najniższą krajową albo studiować "przyszłościowe" kierunki kasa sama się nie obsłuży w supermarkecie.
A teraz hejterzy wypad pracować za najniższą krajową albo studiować "przyszłościowe" kierunki kasa sama się nie obsłuży w supermarkecie.
hehe w sumie to ta "laska" w bialej sukni to taka typowa Niemka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów