Przeróbka niewinnego wierszyka z podwórka wprost z hamburgerlandu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ponieważ czujni Moderatorzy wyjebali mi wpis za "niezgodność z regulaminem" (bo kurwa był niezgodny ) stwierdzam co następuje:
Ten wierszyk jest bardzo fajny, pasuje do Sadistica jak krzyż do mohera, wrzucającemu stawiam piwo a wierszyk sobie zapiszę i nauczę syna żeby błysnął na angielskim
[ Komentarz dodany przez: marna: 2012-12-11, 11:13 ]
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Ten wierszyk jest bardzo fajny, pasuje do Sadistica jak krzyż do mohera, wrzucającemu stawiam piwo a wierszyk sobie zapiszę i nauczę syna żeby błysnął na angielskim
[ Komentarz dodany przez: marna: 2012-12-11, 11:13 ]
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
[ Komentarz dodany przez: marna: 2012-12-11, 19:35 ]
nie e
Ty nie przesadzasz przypadkiem? ;*
[ Komentarz dodany przez: marna: 2012-12-11, 19:35 ]
nie e
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów