Chyba odrzuciło im kart ofiary i nie mieli dostepu do reparacji
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta co nagrywa, jak ujada. Specjalnie, by podkreślić, jak to biały zły człowiek znęcać się nad czarne dobre niewiniątko.
Mmm taki filmik na dzień dobry to ja rozumiem. Szkoda ze paru nie zdechlo.
Miłego dnia wszystkim :]
Po co to tak japę wydzierać?
Skojarzył mi się ten rozpiździaj z robactwem, które rozpryskuje się po kątach, jak tylko zapali się światło... 🤔
Te cz🤬chy już maja to bardzo mocno w genach zakorzenione zeby ktoś za nimi biegał i łapał ich najlepiej w siatkę. No poprostu inaczej nie umieją 🤦
Steven_Seagull napisał/a:
jak ujada
Będzie skowyt jak Trump pozwoli sklepikarzom strzelać do Murzynów. Już Murzyni płaczą, że sklepy wynoszą się z ich dzielnic.
Słabo! Złapali dwoje, jeden trochę dostał po ryju, reszta bez konsekwencji zwiała a powinni tam podjechać z siatkom i łapać wszystkich. Ewentualnie do uciekających strzekać conajmniej taserem.
zn506 napisał/a:
Będzie skowyt jak Trump pozwoli sklepikarzom strzelać do Murzynów. Już Murzyni płaczą, że sklepy wynoszą się z ich dzielnic.
rozp🤬ala mnie logika czarnych, op🤬lają sklepy, wiec te sie wynosza z ich dzelnic, wiec malpy jeszcze bardziej op🤬laja sklepy, a potem strakuja, ze sklepy nie chca miec siedzib w ich gettach.
Trzech złapanych, trzystu uciekło.
Hymm, mogliby zastosować ten środek co go to ruskie służby na dubrowce użyły - miał błyskawicznie uśpić wszystkich i uśpił, większość na zawsze 😉
Czarne ścierwo samo dąży do segregacji.
tars
2025-01-25, 9:56
Razem z Trumpem idzie nowe.
Trump już zaczął wyłapywać nielegalnych imigrantów
Sławomir1313 napisał/a:
strakuja, ze sklepy nie chca miec siedzib w ich
Systemowy rasizm
[ Dodano 2025-01-25, 10:07 ]
jimi83 napisał/a:
nielegalnych imigrantów
Zdaje mi sie, że problemem jest czerń żyjąca od pokoleń w USA. Powyłapują Wietnamczyków, Filipińczyków
[ Dodano 2025-01-25, 10:09 ]
juderaus napisał/a:
dąży do segregacji.
Szkoda, że nie ma odważnych pranksterów - żeby na WallMarcie powiesili wielki napis "Tylko dla Białych" i na drzwiach obwieszczenie "W związku z licznymi kradzieżami... " Ale byłby nius w BBC
Jakby mieli siatkę, bo by całą łódź zapełnili
Z jednym dzieciakiem się sierota siłuje a kilkunastu mu w międzyczasie sp🤬ala. XD