📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
@lajtowy
Ta subkultura i tak nic nie wnosi, bo wzięła się od czarnych. Jak chcesz się bujać jak małpa to spieprzaj do lasu.
Ja pierdolę, ale Ty jesteś ograniczony...
szwagier9 - pisałem ten komentarz w odniesieniu do komentarza wyżej.
Czary,cripkillah - ja osobiście, podobnie jak zapewne większość mężczyzn, preferuję zwykłe, proste, męskie dżinsy.
Czary,cripkillah - ja osobiście, podobnie jak zapewne większość mężczyzn, preferuję zwykłe, proste, męskie dżinsy.
Już wchodzę na tą stronę i daje UNSUB huehuehue. Nię będą mi tu kurwa bruździć że chce odbywać stosunek analny, jebana bezuzyteczna.pl . Chuj im w dupe i na imie, skoro są tak żetelni jak TVN. A miałem wrażenie że ten portal prowadzą poważni ludzie, a nie młotki
BongMan napisał/a:
Również nie noszę jakiś szerokich spodni, ba i nie są to często dżinsy tylko z innego materiału (nie to nie jest kurwa dres). Ale nie noszę ich pod pempek.szwagier9 - pisałem ten komentarz w odniesieniu do komentarza wyżej.
Wszyscy którzy noszą nisko spodnie wyglądają jakby się w nie zesrali.
hmm, 2 strony komentarzy i nikt nie napisał skąd wzięła się moda na szerokie spodnie?
Skaterzy zaczęli nosić spodnie opuszczone w kroku, żeby przy spierdoleniu się z roweru / rolek / deski na rampę nie jebnąć bezpośrednio jajami o rurę.
Tak samo sprawa się ma z podwiniętą prawą nogawką... albo chuj, nie napiszę, niech się co poniektórzy pogłowią
Skaterzy zaczęli nosić spodnie opuszczone w kroku, żeby przy spierdoleniu się z roweru / rolek / deski na rampę nie jebnąć bezpośrednio jajami o rurę.
Tak samo sprawa się ma z podwiniętą prawą nogawką... albo chuj, nie napiszę, niech się co poniektórzy pogłowią
Pseudo skejci z szerokimi spodniami z krokiem na kolanach opuszczonymi poniżej dupy myślą, że jedyną alternatywą takiego czegoś są rurki. Prawda jest taka, że istnieje mnóstwo spodni dobrze leżących na dupie, te które są za ciasne są za pedalskie, a te za luźne są dla homoseksualnych klaunów.
Ale wy jesteście głupi, ja pierdolę. Z góry mówię, że "sagguję" i noszę baggy fity od kilku i wolę słyszeć, że jestem jakimś polskim-pseudo czarnuchem, niż rżniętym w dupsko pedałem w damskich spodniach. Po pierwsze, sagging wziął się co prawda z więzienia, ale nie z proponowania współwięźniom stosunku analnego, tylko od nie rozdawania pasków do spodni w zakładach, żeby czarnuchy się nie wieszały w celach. Po drugie, opuszczając spodnie przybierają one inny kształt i do tego krok nie wpaja ci się w jajca, więc jak kto woli. Po trzecie, skejty to nie typki w luźnym portkach, tylko pizdusie w fullcapach i flanelach z amerikan dżrim, wywalające się na deskach i beemiksach.
Tak poza tym, wychodzi z tego "artykułu" na to, że nawet 2Pac był pedałem.
Tak poza tym, wychodzi z tego "artykułu" na to, że nawet 2Pac był pedałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów