📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pisuar napisał/a:
jakby ktoś napisał, że to oznacza ile kto siedzi lat też byście uwierzyli...
a strony typu "wiedza bezużyteczna" są tak rzetelne jak tvn.
Jak się nosi majdy w kroku? Dobrze?
S.O.A.D. napisał/a:
@lajtowy
Ta subkultura i tak nic nie wnosi, bo wzięła się od czarnych. Jak chcesz się bujać jak małpa to spieprzaj do lasu.
A która to wg Ciebie tak wiele wnosi ?
Zakładam że reprezentujesz "jedynie słuszną" subkulturę "metali" tak ?
Tę w której chodzić brudnym z tłustymi włosami w lecie w czarnych skórach i glanach na koncertach drzeć mordy i taplać się w błocie to coś zajebistego tak ?
Gdzie picie taniego wina gdzieś w bramie to też jej część tak ?
I co ona takiego wnosi?
To ja podziękuję wole chodzić w szerokich gaciach!
donplicco napisał/a:
Jak się nosi majdy w kroku? Dobrze?
Nie ma nic wygodniejszego niż szerokie spodnie. Do dziś nie mogę przyzwyczaić się do chodzenia w normalnych
BongMan napisał/a:
Nie zmienia to faktu, że noszenie spodni w ten sposób jebie pedałem.
bongman i 82 hipsterów - lubi to
ssijcie pa*e i noście "zajebiste" rurexy
brandon? napisał/a:
"od lat baggy jeansy kontra leginsy"
pzdr dla kumatych, dobranoc.
Tedzik "Air max classic"
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów