📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa...
Narzekacie, że przegięli z krzyżem, a wy wcale nie jesteście lepsi. Teraz to wy przeginacie z nim. Mnie już męczy ten temat, czy można go na Sadistiku zakończyć?
Wyjdź, dziecko, bo nie wiesz co mówisz. Vader miał prawko, już jak miał 9 lat to mógł jechać legalnie na wyścigu ścigaczy, oprócz tego był Tanem - jednym z dwóch znanych. Tan to była ranga dla najdoskonalszych pilotów i lotników w Galaktyce.
Sorry za offtop. Męczą mnie idiotyczne żarty, które się robi z czegoś, o czym nie ma się pojęcia.
Narzekacie, że przegięli z krzyżem, a wy wcale nie jesteście lepsi. Teraz to wy przeginacie z nim. Mnie już męczy ten temat, czy można go na Sadistiku zakończyć?
Cytat:
Vader nie miał prawka
Wyjdź, dziecko, bo nie wiesz co mówisz. Vader miał prawko, już jak miał 9 lat to mógł jechać legalnie na wyścigu ścigaczy, oprócz tego był Tanem - jednym z dwóch znanych. Tan to była ranga dla najdoskonalszych pilotów i lotników w Galaktyce.
Sorry za offtop. Męczą mnie idiotyczne żarty, które się robi z czegoś, o czym nie ma się pojęcia.
Nikt tu nie przegina ,a że to nas smieszy to problem dla ciebie ??
nie ładnie tak robic z siebie pajaca fanatyka i potem narzekać.
nie ładnie tak robic z siebie pajaca fanatyka i potem narzekać.
wafel00 napisał/a:
Mnie już męczy ten temat, czy można go na Sadistiku zakończyć?
Oh, przepraszamy najmocniej! specjalnie dla Cibie zamkniemy ten i wszystkie podobne do niego tematy Stary, jak Cie to męczy, to po co czytasz? każe Ci ktoś?
wafel00 napisał/a:
Kurwa...
Obrazek
suchar
Uriz napisał/a:
A ten z tyłu, to jego kot?
Nie.
To orzel ktory spierdala z zarciem od Jarka, bo nie chce miec nic wspolnego z tym burdelem.
"Wyjdź, dziecko, bo nie wiesz co mówisz. Vader miał prawko, już jak miał 9 lat to mógł jechać legalnie na wyścigu ścigaczy, oprócz tego był Tanem - jednym z dwóch znanych. Tan to była ranga dla najdoskonalszych pilotów i lotników w Galaktyce. "
na terenie Rzeczypospolitej nie miałby odpowiedniego dokumentu uprawniającego go do przejazdu żadną z kategorii wyszczególnionych w kodeksie prawa drogowego. Tanem czy nie Tanem, musiałby wziąć taksówkę o ile znalazłby kantor gotowy wymienić mu kredyty imperialne na złotówki.
na terenie Rzeczypospolitej nie miałby odpowiedniego dokumentu uprawniającego go do przejazdu żadną z kategorii wyszczególnionych w kodeksie prawa drogowego. Tanem czy nie Tanem, musiałby wziąć taksówkę o ile znalazłby kantor gotowy wymienić mu kredyty imperialne na złotówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów