poradnik do gry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie ma Klocucha, nie oglądam. Tylko Klocuch potrafi zrobić prawdziwy poradnik.
Gra jest chujowa, pograsz przez godzinę może dwie i w tym wielkim mieście nie ma co robić.
wygląda jak nieco ulepszone GTA... ale adiemus36 - mówisz że nie ma co robić? To jakby połączyć tę rozbudowaną część ustawień postaci i możliwości z potęgą zadań w GTA - powstałaby gra wszechczasów
www.facebook.com/PlatnerstwoWarszawa
Oprócz surfowania po samochodach, nie zauważyłem nic czego brakuję w wersji na PC. Te surfowanie też pewnie jest, tylko może trzeba być nago czy coś
@adiemus36
Gra oferuję wiele możliwości, tylko trzeba najpierw ją przejść...
Oprócz surfowania po samochodach, nie zauważyłem nic czego brakuję w wersji na PC. Te surfowanie też pewnie jest, tylko może trzeba być nago czy coś
@adiemus36
Gra oferuję wiele możliwości, tylko trzeba najpierw ją przejść...
To raczej on biega nago po mieście i bije dzieci.
To raczej on biega nago po mieście i bije dzieci.
Klocuch, to dzieciak, który robi sobie z widzów jaja. Klocuch, jest porównywalny do projektu grażyna i innych takich kanałów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów