18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pantilion 2018-09-13, 5:57 15

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
~Velture 2018-09-13, 6:28 6
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Sajgonka, kurwa...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
~Angel 2018-09-13, 8:22 26
Zgłoś
C................s 2018-09-13, 8:24 1
Kto wybrzydza...
Zgłoś
poligon6 2018-09-13, 8:59
Co wy chcecie pulchne jedrne ciałko. Swoja drogą czy Niemcy palili w piecach tłustymi zydami, wszak w obozach zagłady nie mylic z koncentracyjnymi, szli prosto z rampy kolejowej do komory gazowej, i dalej do pieca. Dzwiczki w piecach nie były zbyt duże i tłusta locha by sie nie zmieściła? Sa jakieś opracowania na ten temat?

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
welder72 2018-09-13, 10:23
Wkurwiające jest to, że młoda i zgrabna zawsze się wstydzi np. na plaży. Ale jak jest już starym kaszalotem to przeciwnie!

łe - łe .
Zgłoś
lm65 2018-09-13, 12:30
To zwykła nadpotliwość.
Zgłoś
mesjans 2018-09-13, 17:00 7
ktoś to wyruchał
Zgłoś
Essent 2018-09-13, 18:27 4
E tam, pewnie feministka

P.S. Up all Nie posrajta się z tym rzyganiem.Nie jeden z Was by ruchał w te roladki
Zgłoś
skfarovski 2018-09-13, 18:35
dziecko, kurwa mądrzejsze od szona, samo się za ubraniami rozgląda
Zgłoś
x................x 2018-09-13, 20:33
za wysokie progi....
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-09-13, 21:51
Essent napisał/a:

P.S. Up all Nie posrajta się z tym rzyganiem.Nie jeden z Was by ruchał w te roladki

skoroś taki chętny ruchnij ją także za mnie bo ja nie chcę i ci rzygający koledzy też ci chętnie odstąpią miejsce w kolejce także essent do dzieła chłopie

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
licho_nie_spi 2018-09-13, 22:55
mesjans napisał/a:

ktoś to wyruchał

tyle wódki to na świecie nie ma.

Zajebała se UZI - Uciekinier z Inkubatora.

Velture napisał/a:

Obrazek

no, przypomina mi gołąbki....z tym,że gołąbki lubię wchuj... i co teraz ?wyruchać bo lubię ich smak i "bawić" się kapustą?

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
koneserharda 2018-09-14, 7:14
Dawać harpun!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów