📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kto wybrzydza...
Co wy chcecie pulchne jedrne ciałko. Swoja drogą czy Niemcy palili w piecach tłustymi zydami, wszak w obozach zagłady nie mylic z koncentracyjnymi, szli prosto z rampy kolejowej do komory gazowej, i dalej do pieca. Dzwiczki w piecach nie były zbyt duże i tłusta locha by sie nie zmieściła? Sa jakieś opracowania na ten temat?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Wkurwiające jest to, że młoda i zgrabna zawsze się wstydzi np. na plaży. Ale jak jest już starym kaszalotem to przeciwnie!
P.S. Up all Nie posrajta się z tym rzyganiem.Nie jeden z Was by ruchał w te roladki
dziecko, kurwa mądrzejsze od szona, samo się za ubraniami rozgląda
za wysokie progi....
Essent napisał/a:
P.S. Up all Nie posrajta się z tym rzyganiem.Nie jeden z Was by ruchał w te roladki
skoroś taki chętny ruchnij ją także za mnie bo ja nie chcę i ci rzygający koledzy też ci chętnie odstąpią miejsce w kolejce także essent do dzieła chłopie
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
mesjans napisał/a:
ktoś to wyruchał
tyle wódki to na świecie nie ma.
Zajebała se UZI - Uciekinier z Inkubatora.
Velture napisał/a:
no, przypomina mi gołąbki....z tym,że gołąbki lubię wchuj... i co teraz ?wyruchać bo lubię ich smak i "bawić" się kapustą?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów