📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dawno nie widziałem Gracjana Roztockiego.
-Ernest Hemingway
Zobaczył niezłą fokę to mu testosteron skoczył i próbuje zwrócić na siebie uwagę, a ona zreszczą też szuka adoratora.
Witamy w XXI wieku
~T3RMINATOR napisał/a:
Zobaczył niezłą fokę to mu testosteron skoczył i próbuje zwrócić na siebie uwagę, a ona zreszczą też szuka adoratora.
Mądry z Ciebie facet
Bardzo seksowną cipa, mogłaby na chuju tak powywijać.
Chyba ty. Albo twoja stara.
Czekałem aż zrobi w końcu wyskok i i pierdolnie w tą różową pantere taką gilotyne z kopyta, a tu chuj nic ciekawego...
Ale chociaż wiadomo że rozjebałby pół sadistica na raz jednym strzałem xD
Ale chociaż wiadomo że rozjebałby pół sadistica na raz jednym strzałem xD
zdun napisał/a:
Ale bym taka gibka wyruchał, no miód malina.
Hahhaha jaki spermiarz stary. Masz chłopie fantazje z chujem w ręku
Wystarczy na byle fitness się zapisać i pełno takich. Zresztą zwykle na te wszystkie wygibasy chadza 1-2 facetów i całe stada lasek. Głównie dlatego, że kolesiom z siłowni trudno się wyginać jak mają zakwasy po ciężarach, i nierzadko problem z małym gdy są na krecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów