18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
Salam Alejkum
elKuna • 2013-06-08, 4:33
Jako pomimo starań administracji, na Sadisticu nadal panują nastroje islamofobiczne chciałbym przytoczyć kilka filmików na temat Kultury Muzułmańskiej. Jako pierwszy chciałbym zaprezentować filmik na temat miłości w Islamie który dzięki niezmierzonej mądrości Koranu sprawia że to niesamowite przeżycie. Wiem że filmik jest naprawdę niskiej jakości ale wiernie oddaje wsparcie społeczeństwa dla młodych i zakochanych

Także dbają o to aby zasymilować się ze społeczeństwem i okazać szacunek władzom

Należy też pamiętać że w codziennym życiu i w wielu sytuacjach na co dzień można spotkać Muzułman i dzięki swojemu pokojowemu nastawieniu zjednują sobie miłość i sympatię

Naprawdę żałuję że nie mam wśród przyjaciół więcej Muzułman, którzy zawsze miłością i braterstwem zjednują sobie ludzi.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DDudus 2013-06-08, 5:01 2
Zgłoś
panorama 2013-06-08, 6:52 2
bez komentarza
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-06-08, 7:04 3
Obejrze jak wstane, bo klade sie spac, mam nadzieje ze to co piszesz to sarkazm.

Ps. zmien ten jebany awatar.
Zgłoś
Aqualinespirit 2013-06-08, 7:06 1
Poskarżyłeś się na górze - było do przewidzenia. Jak góra będzie reagować - nie wiadomo, ale na pewno nie tak jakbyś sobie tego życzył.
Natomiast absolutnie inną kwestią jest, że to jest Sadistic. O ile przesłanie pokoju i miłości nie jest tutaj szyderstwem samym w sobie, o tyle takie filmiki nikogo tutaj nie interesują.
Idź i zabierz ze sobą swoje mądrości z Koranu.
Zgłoś
panorama 2013-06-08, 7:24
a jednak zmienilem zdanie i bedzie komentarz: normalnie to dozywocie albo kara smierci dla oprawcow!
kozojebcy chyba byli zazdrosni. czy to normalne? nie kurwa! trzeba sie bronic juz teraz. nie pisze z Polski. musze po 21godzinie wychodzic po kobiete bo pajace muzulmanie tak sie na nia gapia , ze im slina cieknie. co ciekawe? jak idzie sama to ja zaczepiaja albo probja zagadac ale jak idzie ze mna to tylko widze te nienawistne spojrzenia. czekam az ktorys sie wychyli to chetnie skrece mu kark. AMEN
Zgłoś
cykenmyken 2013-06-08, 7:28 4

Taka pioseneczka wpadająca w ucho
Zgłoś
WhoCaresAboutNik 2013-06-08, 8:02 3
Wy chyba filmików nie obejrzeliście.
Zgłoś
trabus 2013-06-08, 8:43
Sprawa wygląda tak. W islamie jak wszędzie są normalni ludzie i są pojeby. Są tacy którzy potrafią żyć w zgodzie i są tacy, którzy chwalą boga jak coś jebnie. Problem jest w tym, że nie bardzo da się odróżnić jednych od drugich. I dlatego wszyscy powinni zostać wysłani tam gdzie ich miejsce: na pustynie. Nikomu krzywdy nie zrobią. Oczywiście ci najbardziej pojebani powinni być w trybie natychmiastowym wysłani na spotkanie ze swoimi dziewicami w raju. I mówię to z pełną świadomością. Puki ty nie próbujesz mnie zabić żyjemy sobie obaj. Ale jak ty próbujesz mnie skrócić o głowę tępą maczetą to ja będę szybszy
PS. Jeśli rzeczywiście istnieją jacyś pokojowo nastawieni muzułmanie to w ich interesie jest żeby wyeliminować ten jakże szeroki margines najgorliwszych sług allaha. Bo w końcu pałka się przegnie, a to raczej nie kończy się dobrze.
Zgłoś
donplicco 2013-06-08, 8:54 1
Pozwolę sobie wrzucić kilka dowodów tej miłości.

Zgłoś
Aqualinespirit 2013-06-08, 9:31 2
WhoCaresAboutNick napisał/a:

Wy chyba filmików nie obejrzeliście.

Kur*a, faktycznie.
Zgłoś
Falken 2013-06-10, 15:49
Zgłoś
jakniejaktak 2013-06-10, 16:28
Co to kurwa jest?
Co to tutaj robi?
Linki mi się pojebały? jestem na sadisticu?
Zgłoś
Morbus Arthur 2013-06-10, 22:33
jakniejaktak napisał/a:

Co to kurwa jest?
Co to tutaj robi?
Linki mi się pojebały? jestem na sadisticu?

Masz halucynacje z niedożywienia i marzy Ci się kebab hallah ale to tylko sen i nie napisałeś tego poważnie.
Zgłoś
curt1 2013-07-28, 16:06
z ciekawości zajrzałem na Twój profil (elKuna). spoko, jesteś islamistą, sobie bądź. propagujesz swoją religię, spoko, ale to chyba nie portal dla ciebie. starasz się pokazać swoje wyznanie z jak najlepszej strony - spoko, też bym tak pewnie robił. ale tutaj napotykamy na rzesze innych spraw, o których nie mówisz i nie piszesz w swoich postach. pokazujesz jedną, tą mniejszą stronę medalu pomijając mordy, gwałty, szykanowania, dżihady i inne pierdoły, którymi twoi pobratymcy się parają. nie wmówisz mi, ze ci co wysadzają to nie są prawdziwi muslini. wiesz co nas, ludzi odróżnia od zwierząt? to, że umiemy żyć w cywilizowanym świecie, dbać o prawa jednostki i przede wszystkim posiadamy wolność słowa i wyznania - pod warunkiem, że przestrzegasz już wspomnianych praw jednostki. tak więc, drogi elkunie, świadomość polaków i nie tylko na sytuację związaną z islamem jest wielka, w zasadzie określiłbym ja krótko, zwięźle i na temat.
wypierdlaja mi stąd albo psem poszczuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem