Jako pomimo starań administracji, na Sadisticu nadal panują nastroje islamofobiczne chciałbym przytoczyć kilka filmików na temat Kultury Muzułmańskiej. Jako pierwszy chciałbym zaprezentować filmik na temat miłości w Islamie który dzięki niezmierzonej mądrości Koranu sprawia że to niesamowite przeżycie. Wiem że filmik jest naprawdę niskiej jakości ale wiernie oddaje wsparcie społeczeństwa dla młodych i zakochanych
Także dbają o to aby zasymilować się ze społeczeństwem i okazać szacunek władzom
Należy też pamiętać że w codziennym życiu i w wielu sytuacjach na co dzień można spotkać Muzułman i dzięki swojemu pokojowemu nastawieniu zjednują sobie miłość i sympatię
Naprawdę żałuję że nie mam wśród przyjaciół więcej Muzułman, którzy zawsze miłością i braterstwem zjednują sobie ludzi.
Także dbają o to aby zasymilować się ze społeczeństwem i okazać szacunek władzom
Należy też pamiętać że w codziennym życiu i w wielu sytuacjach na co dzień można spotkać Muzułman i dzięki swojemu pokojowemu nastawieniu zjednują sobie miłość i sympatię
Naprawdę żałuję że nie mam wśród przyjaciół więcej Muzułman, którzy zawsze miłością i braterstwem zjednują sobie ludzi.