📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze mówiłem, że elektryki są do dupy. Nie ma to jak stary 200 konny benzyniak...
BigBertha napisał/a:
Zawsze mówiłem, że elektryki są do dupy. Nie ma to jak stary 200 konny benzyniak...
w sumie jak to działa 1 koń mechaniczny to jak zwykły 1 koń? a tu elektryczny bez problemu rozjebał 4 konie... no i tylko dlatego, że więcej nie było w zasięgu
Gdzieś czytałem, że moc prawdziwego konia to ok. 15 koni mechanicznych
Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma...
Dawne życie poszło w dal,
Dziś pierogi, dzisiaj bal,
Tylko koni, tylko koni, tylko koni żal.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dawne życie poszło w dal,
Dziś pierogi, dzisiaj bal,
Tylko koni, tylko koni, tylko koni żal.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
1 kon mechaniczy = pracy potrzebnej na podniesienie 75kg na wysokość metra w czasie 1 sekundy. Co do przelicznika to przyjmuje się że silnik o mocy 1 konia mechanicznego jest w stanie zastąpić 3 żywe konie pracujące w zmianach 8/24h.
pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%84_mechaniczny
pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%84_mechaniczny
W Polsce jak średnie tylko dostanie spinola lub uziemi, to wywala zaraz na GPZ-cie. Dziwne.
Salami co najmniej na miesiąc
Salami robi się z mięsa osła.
Ja mam jednego konia i nie narzekam. Aż sam się dwie do roboty.
Często go bijesz?
Salami nie jest ani z konia ani z osła, jest jeden rodzaj kiełbasy salame di asino który wytwarza się z 50% wieorzowiny i 50% osła . Reszta salami jest tylko i wyłącznie z wieprzowiny.....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów