📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Decydująca runda zakończonej przed chwilą walki.
moje piwa.... jebany internet ;/
i tak myślałem że kondycyjnie to Endriu wygra....przecież Saleta to z rudny na rundę robił się coraz czerwieńszy...jak by miał zaraz krzyknąć allah akbar i eksplodowac...no ale chuj....czarna sobota....Kowalczyk, Stoch, jedna z drużyn w ekstraklasie, i teraz Gołota...
moje piwa.... jebany internet ;/
nie misiek...moje piwa
tez jestem zdania ze nie powinno byc liczenia
Piwko za wstawke z nokautem bo mi kurwa nie dane było obejrzeć akurat samego nakautu gdyż ponieważ bo i chuj.
Piwko za wstawke z nokautem bo mi kurwa nie dane było obejrzeć akurat samego nakautu gdyż ponieważ bo i chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów