📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wszystko spoko, fajnie... młody bez paniki, tak że może i będą z dzieciaka ludzie.
ale niby jak, kurwa, można nie czuć czy się ucho ma, czy się ucha nie ma ?
ale niby jak, kurwa, można nie czuć czy się ucho ma, czy się ucha nie ma ?
@up, Kiedy ból jest tak silny że może cię zabić niczym jad Skurwola, wówczas mózg wyłącza ból w danym miejscu, ludzie co im brzuchy porozrywało w Wietnamie i flaki mieli na wierzchu też tego w pewnym momencie nie czuli, jeden żołnierz opowiadał gdzieś na jewtubie że jak mu rękę odjebało to jak przyleciał medyk to koleś mu powiedział "chyba złamałem rękę" a medyk na to "nie stary, ty ją straciłeś", inna sprawa że to brak profesjonalizmu ze strony lekarza bo nie mówi się takich rzeczy poszkodowanym. Ale chuj wie czy to prawda że mózg wyłącza ból, w każdym razie nie chcę się nigdy przekonywać.
Prawie dokładnie jak opowiada roju85, gnojek zrobił kiedyś,komuś jakiegoś pranka i teraz ma rewanż
Przychodzi facet do fryzjera
- Pan już u nas był ??
- Nie ucho straciłem na wojnie.
Ba dum tssss
- Pan już u nas był ??
- Nie ucho straciłem na wojnie.
Ba dum tssss
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów