📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Symulatory srory. Za blokiem jest trzepak i dzieci są zadowolone.
rafal0487 napisał/a:
co do tego domowego sprzetu to ciekawego do ilu kg wytrzymuje, bo z tego co widze to konstrukcja grozi zawaleniem pod wiekszym ciezarem
siedzi w nim dorosły facet, co ty byś chciał tam wsadzać? swoją dziewczynę?
Gra w którą gra na symulatorze to life for speed, polecam! Idzie się wkręcić gdy każdy podmuch wiatru ma znaczenie ; D
ciekawe jak u nich wygląda jednoręki bandyta albo buldożer???
Bez przesadyzmu, lata zajebistości gra ma już dawno za sobą aczkolwiek czasem sobie przytnę na s2
masabitumiczna napisał/a:
siedzi w nim dorosły facet, co ty byś chciał tam wsadzać? swoją dziewczynę?
nie. Ciebie z moim chujem w Twojej gębie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów