📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To był tylko moment - błysło, świsło i chuj!
Spodziewałem się latających piłek.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Spodziewałem się latających piłek.
Ja czekałem na tradycyjnego klienta w kasku co wchodzi, strzela (w międzyczasie Pan Bóg kule nosi) i wychodzi (czasem wybiega, jak ma kolejne zlecenie) a tu proszę. Zmęczenie materiału krzesła.
Clickbait, po salonie fryzjerskim w Meksykach spodziewamy się meksyku
czekałem na gościa z pistoletem a tu taka jatka że hej
No i to jest rozrywka! Masz może jakieś filmiki z kolesiem wchodzącym na skórkę banana? Albo taki z grabiami. No śmiechu warte z sadola zrobili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów