📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dziś zjebane jury ,, tańczy z gwiazdami '' więc na zastępstwo dali Kwacha ale coś dziwnie oceny daje...
Ci dwaj przepychali się kto pierwszy udzieli pierwszej pomocy czy kto pierwszy ogołoci z fantów?
Pomoc w tych krajach gorsza niż wypadek
Pomoc w tych krajach gorsza niż wypadek
Zrobiłeś mi wieczór tym tytułem 🤣🤣
Mógłby robić za dublera/kaskadera Toma Cruise'a w Mission Impossible. Czekaj...on podobno nie potrzebuje dublerów. Jak dobrze się składa...może jeszcze porobi za trupa w CSI.
mnie się wydaje, że nawet gdyby nie trafił w osobówkę, to i tak by się rozjebał na tym dostawczaku. xD
a ten typ w osobowce to jakie tam ma hamulce ze tak dodupcal na 20m przed skrzyzowaniem
Za duzo sadola;/ Ja juz widzialem jak Ci dwaj podbiegaja i dbaja jednak, by gosc zszedl na olowicie. Zawiodlem sie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów