Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już miałem napisać że zaraz zjeb się wypowie
Chłopczyku opowiedz nam swoją historię wrzucać to z siebie
Placków ci nasmarze
Ziemniaczanene chrupkie zrobię
Rower nie
Motor nie
Autami też źle jeżdżą
K🤬a chłopcze co jest z tobą?

Placków ci nasmarze
Rower nie
Motor nie
Autami też źle jeżdżą
Zbysław napisał/a:
Już miałem napisać że zaraz zjeb się wypowie
Placków ci nasmarze
Rower nie
Motor nie
Autami też źle jeżdżą
Nie toleruje gumy ślizgającej się po czarnym

BIedni motocykliści ,szkoda mi ich, oni tylko chcą zap🤬lać a samochody im nie dają takiej możliwości, przeszkadzamy im .
Biedni motocykliści
Biedni motocykliści

rulas napisał/a:
Nie toleruje gumy ślizgającej się po czarnym
Chyba, że policyjną

Dziwny przypadek... Znika jeden bobek od wrzucania wypadków z motocyklistami i pojawia się drugi... Normalnie Bruce Wayne i Batman w jednej osobie.. Widać, że jakoś trzeba wygenerować sztuczny ruch by nie pojawiały się non-stop te same nicki..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie