Pamiętacie roboty z Boston Dynamics sprzed 2-3 lat? No to teraz potrafią coś takiego.
Poczekajmy cierpliwie jeszcze kilkanaście lat
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ten Skynet... znaczy się Boston Dynamics to wie czym to się skończy?
W przyszłości gdy już zacznie się wojna z maszynami, będziemy wspominać takie filmy z odrazą.
Podobno te roboty uczą się języka polskiego. Na razie wrzucili je na kilka portali, żeby zakładały tematy i samodzielnie pisały do nich opisy.
Noniesondze napisał/a:
Podobno te roboty uczą się języka polskiego. Na razie wrzucili je na kilka portali, żeby zakładały tematy i samodzielnie pisały do nich opisy.
dzięki k🤬a za dekonspirację...
Noniesondze napisał/a:
Wcale się nie uczymy polskiego i nie zakładamy tematów! Znaczy one.
podpis użytkownika
Myśle że minie jeszcze pare ładnych lat jak zaczniemy r🤬ać fajne robo-laski
Dzień sądu zbliża się
Sa dwa problemy po pierwsze to zaprogramowany trik, ciekawe jakby sobie poradził w naturalnych warunkach, po drugie żródło zasilania, na ile takich fikołków starczy.
zeus6 napisał/a:
Myśle że minie jeszcze pare ładnych lat jak zaczniemy r🤬ać fajne robo-laski
Przecież już powstają takie sex-robo-lalki co można z nimi nawet pogadać (może jeszcze ich nie sprzedają ale prace są bardzo zaawansowane)
podpis użytkownika
Noniesondze napisał/a:
Czyli, że ja?
fantastico napisał/a:
Czyli, że ja?
na to jesteś za głupi...
Wygląda sympatycznie do czasu gdy nie trzeba przed tym uciekać
Ale i tak jest zajebiście. Swoją drogą ciekawe jak wyglądają projekty tajne i na jakim są etapie.
A................t
2017-11-17, 11:26
Niby salto nieudane, ale piwko dałem.