18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
abibu222 2018-04-27, 9:38 22
front flip 1:53

Ale odpierolil !
Zgłoś
pazuzu 2018-04-27, 11:16 15
Przypomniały mi się czasy jak za dzieciaka oglądało się monster trucki na niemieckim kanale DSF, chuj sie rozumiało z tego co mówili ale i tak to nie było ważne
Zgłoś
Budrys2000 2018-04-27, 12:11 4
Grave Diger i Carolina Crusher zawsze na propsie
Zgłoś
magicrodek123 2018-04-27, 16:50 3
Jezu nie można napisać, że od 1.50 tylko kurwa oglądać skaczący samochodzik.. litości
Zgłoś
normale 2018-04-27, 16:58
caly występ słaby ale front flip spoko
Zgłoś
malarz666 2018-04-27, 19:42
To "he did a front flip, Ryan" najlepsze z całego filmiku.

Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
Zgłoś
J................8 2018-04-27, 19:54
od 1:58
Zgłoś
ner3k 2018-04-28, 4:22 2
Przejechać bym się chciał, kto w sumie nie? Ale oglądanie tego przestało mnie bawić w sumie jakoś jak miałem nie wiem, 15 lat? Takie popisy, ale dzieciaki mają frajdę
Zgłoś
fikuswdoniczce 2018-04-28, 11:20
Samochód na resorach jeździ, nic się nie wydarzyło, o chuj tu chodzi
Zgłoś
timmy77 2018-04-28, 12:12 4
magicrodek123 napisał/a:

Jezu nie można napisać, że od 1.50 tylko kurwa oglądać skaczący samochodzik.. litości

No, lepiej pooglądać teatralne popisy wyimaginowanych kontuzji 22 spoconych, srających pod siebie i obmacujących się facetów na boisku.

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Metrus88 2018-04-28, 18:29
Kurła szłagier dawaj kadetem tera
Zgłoś
KarpKiller 2018-04-30, 14:44
z czego ten kolo ma kręgosłup, normalnemu człowiekowi by strzelił jak gałązka po takich wyskokach
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2018-05-03, 18:58
@up tylko to waży max 5 ton (mój Belarus ma tyle) więc. To tylko metalowa klatka nawet silnik jest pod siedzeniem kierowcy by środek ciężkości jak najniżej a ta pomalowana blach to tylko imitacja auta.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów