pierwszy udany "front flip" (w trakcie oficjalnych zawodów)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Przypomniały mi się czasy jak za dzieciaka oglądało się monster trucki na niemieckim kanale DSF, chuj sie rozumiało z tego co mówili ale i tak to nie było ważne
Grave Diger i Carolina Crusher zawsze na propsie
Jezu nie można napisać, że od 1.50 tylko kurwa oglądać skaczący samochodzik.. litości
To "he did a front flip, Ryan" najlepsze z całego filmiku.
od 1:58
Przejechać bym się chciał, kto w sumie nie? Ale oglądanie tego przestało mnie bawić w sumie jakoś jak miałem nie wiem, 15 lat? Takie popisy, ale dzieciaki mają frajdę
Samochód na resorach jeździ, nic się nie wydarzyło, o chuj tu chodzi
magicrodek123 napisał/a:
Jezu nie można napisać, że od 1.50 tylko kurwa oglądać skaczący samochodzik.. litości
No, lepiej pooglądać teatralne popisy wyimaginowanych kontuzji 22 spoconych, srających pod siebie i obmacujących się facetów na boisku.
@up tylko to waży max 5 ton (mój Belarus ma tyle) więc. To tylko metalowa klatka nawet silnik jest pod siedzeniem kierowcy by środek ciężkości jak najniżej a ta pomalowana blach to tylko imitacja auta.
Na sadistic'u cała prawda !!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów