Uważny obserwator przyjął czapkę na ryj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja myśle, że on miał to w zęby złapać, ale jak zwykle coś nie wyszło
babcia tez chyba cus zlapala i szybko zjadla
golden8426 napisał/a:
babcia tez chyba cus zlapala i szybko zjadla
Myślę, że przytrzymała zęby przed wypadnięciem...
nie zebym sie czepiał ale ten gif był juz tu kilka razy ostatnio w zeszłym tygodniu.
Myślisz że jak wrzucisz gif zawierający fragment filmiku który jest 2 strony dalej to nikt nie zauważy?
sadistic.pl/faile-vt147470.htm
4:00
sadistic.pl/faile-vt147470.htm
4:00
Skubany zrobił to specjalnie. Wytworzył olbrzymią siłę odśrodkowa dzięki której czapka poleciała poziomo w ryj.
A tak swoją drogą.. pomijając teorie spiskowe dot. prawdziwości gifa.
Porządek świata jest zachowany.. rudemu zawsze wiatr w oczy, chuj w dupę, nóż w serce i chleb masłem do ziemi.
Porządek świata jest zachowany.. rudemu zawsze wiatr w oczy, chuj w dupę, nóż w serce i chleb masłem do ziemi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów