Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ostatnio był taki filmik z rodakami.
Gdzie ci mężczyźni... prawdziwi tacy... Jak patrzę na te młode pokolenia facetów to niestety stwierdzam, że z roku na rok mają coraz mniej testosteronu.
To fakt. Jakaś uczelnia z USA prowadzi nad tym badania od chyba 1985 i od tamtego okresu spadł średnio ok 20%.
Mi od samego patrzenia na ten film estrogen skoczył.
Są wyjątki. Szukaj a znajdziesz. Jak to powiedział jeden pacjent psychiatryka "nadzieja jest dopóki jej nie ma". Podczas wypadku rozwaliło mu łeb i stracił część mózgu, ale złote myśli miał pierwszej klasy.
Gdzie ci mężczyźni... prawdziwi z pwodu choroby....tacy... Jak patrzę na te młode pokolenia facetów to niestety stwierdzam, że z roku na rok mają coraz mniej
mam 41 lat i niedługo z tego świata naprawdę odchodzę z pwodu choroby....
mam 41 lat i niedługo z tego świata naprawdę odchodzę z pwodu choroby....
Masturbacja to nie choroba.
taki przykład sprytu tych gryzoni
secundo - moze jestem pierdolniety, ale jakos nigdy nie doprowadzilem by w domu pojawily mi sie szcury. Nie znam sie ale wydaje mi sie, ze jak nie masz syfu i generalnie ejstes choc troche ogarniety - problemu ze szczurami nie powinno byc
po trzecie primo i secundo - zniewiesciale chlopaczki w dzisiejszych czasach to kombinacja pierdolenia lbgt, tolerancji oraz szczopionek rozpierdalajacych ludzkie organizmy. Ok ide zalozyc aluminiowa czapke bo reptalianie modsluchuja moje mysli.
To fakt. Jakaś uczelnia z USA prowadzi nad tym badania od chyba 1985 i od tamtego okresu spadł średnio ok 20%.
Mi od samego patrzenia na ten film estrogen skoczył.
Są wyjątki. Szukaj a znajdziesz. Jak to powiedział jeden pacjent psychiatryka "nadzieja jest dopóki jej nie ma". Podczas wypadku rozwaliło mu łeb i stracił część mózgu, ale złote myśli miał pierwszej klasy.
Nie szukam, po prostu dzielę się spostrzeżeniami, które, jak się okazało, mają swoje potwierdzenie w nauce .
Gdzie ci mężczyźni... prawdziwi tacy... Jak patrzę na te młode pokolenia facetów to niestety stwierdzam, że z roku na rok mają coraz mniej testosteronu.
Ty byś pewnie tego szczura złapał w rękę i jeszcze go wpierdolil żywcem jak chińczyk. Znalazł się Kozak przed kompem..... Hahahaha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów