📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Murzyńska gra wstępna
Dobrze sobie to wymyślili rozwaliło mnie jak mu strzelił tak że kij mu z rąk wypadł a ten drugi podniósł i mu podał
Ale zajebisty dźwięk jak dostał w cymbał tą łopatą
Kara wymierzona złodziejom na zapleczu murzyńskiego Hipermarketu. Ciekawe co ukradli pewnie kubek po jogurcie.
Profesjonaliści. Nawet w piątej sekundzie był gong oznaczający pierwszą rundę walki.
a później te brudasy przypływają do Paryża i się dziwią dlaczego ich nikt nie nachrzania jak kradną w sklepach?
Albo ich zatrzymują a potem wypuszczają? A jak oni kogoś nachrzaniają to nikt im nie oddaje.
Albo ich zatrzymują a potem wypuszczają? A jak oni kogoś nachrzaniają to nikt im nie oddaje.
Chyba mi się gówno na monitor wylało. A, nie.
Ciekawy problem w teorii gier. Wygląda że strategia optymalna to zatłuc kolegę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów