...ale samica człowieka ją kończy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kamerzysta tak się podniecił, że aż zaczął śpiewać :/
Dostala malpka nauczke od wlascicielki i po klopocie
Dostala malpka nauczke od wlascicielki i po klopocie
tak sie podjarałem że musiałem żonie liścia wypłacić
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale jak na moje oko, czarna i tak długo się trzymała dostając takie cepy po mordzie
To sie murzynka zdziwiła - myśli se dopierdolę białej - bo ładniejsza, posiada inteligencje je z talerza sztućcami, dopierdolę białej szmacie...
Ale ta biała miała trzech braci, z którymi od małego musiała walczyć o swoje inaczej ni chuja, żadnych żelków, batonów lodów, ani rządzenia pilotem od telewizora jak nie ma starego w domu
Także grunt to DOBRE WYCHOWANIE.
Ale ta biała miała trzech braci, z którymi od małego musiała walczyć o swoje inaczej ni chuja, żadnych żelków, batonów lodów, ani rządzenia pilotem od telewizora jak nie ma starego w domu
Także grunt to DOBRE WYCHOWANIE.
ogólnie świniobicie na grupie "Islam po polsku".
Noo nawet cytują tam sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów