...ale samica człowieka ją kończy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
poraz kolejny niewolnik od pana dostaje .
biła ją po włosach, twarzy tam nie było widać
ogólnie świniobicie na grupie "Islam po polsku".
Po pierwsze, dawno nie widziałem czegoś co oglądało by się równie przyjemnie, a po drugie - odruchowo chciałem przyciszyć dźwięk, ale usłyszałem anielski śpiew kamerzysty
W życiu nie kibicowałem tak mocno bijącej się lasce, nie wiem, o co poszło, ale na dobrą sprawę mnie to nie obchodzi:D Ryplej!
Pawian nie pawian, ale baby biją się niehonorowo... Ciągnięcie za włosy u nich to normalność.
I tak piwko leci ;d
I tak piwko leci ;d
Uwielbiam ten sport
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów