Daje przykład nigletowi w restauracji Wendy's
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Daje przykład nigletowi w restauracji Wendy's
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tego typu filmy powinny być w dziale fekalia na hardzie.
Pewnie się zdenerwowała, że mają tylko papierowe słomki i kubeczki.
I pomyśleć, że jeszcze ze 30 lat wstecz w takim barze pod ladą wisiał sobie obrzyn 12 i każdy pracownik wiedział kiedy i jak go użyć... ech to były czasy!
panar3 napisał/a:
I pomyśleć, że jeszcze ze 30 lat wstecz w takim barze pod ladą wisiał sobie obrzyn 12 i każdy pracownik wiedział kiedy i jak go użyć... ech to były czasy!
Jeszcze 60 lat temu gorylice w USA jeździły osobnym autobusem, chodziły do osobnych sklepów, korzystały z osobnych wybiegów.
M800 napisał/a:
Jeszcze 60 lat temu gorylice w USA jeździły osobnym autobusem, chodziły do osobnych sklepów, korzystały z osobnych wybiegów.
Aż ktoś wpadł na pomysł żeby zrównać prawa ludzi i zwierząt i wszystko chuj strzelił
martin luther king i malcolm x powinni być usunięci przez CIA zawczasu.
Co te czarne kurwy mają z tym machaniem łapami?????
TŁUMACZENIE:
"Tak mocno wysmażony bekon? Bez tłuszczu? Jest bezwartościowy, co wy tu kruwa podajecie? "
"Tak mocno wysmażony bekon? Bez tłuszczu? Jest bezwartościowy, co wy tu kruwa podajecie? "
Czy oni tam nie smażą frytek? Litr wrzącego oleju wybiłby chimery z tego zawszonego łba.
Dlatego np. W BK w rzeszy o słomkę czy serwetke trzeba prosić obsługę a wszystko jest przykręcone do podłogi.
No Mess, no stress
No Mess, no stress
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów