Daje przykład nigletowi w restauracji Wendy's
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Daje przykład nigletowi w restauracji Wendy's
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wydaje mi się, że oni powinni w szkołach poświęcać więcej czasu na naukę podstawowego słownictwa, bo mam wrażenie, że w związku z bardzo ograniczonym zasobem słów: "fuck" "bitch", ona ma problemy z wyrażaniem emocji i komunikacją swoich potrzeb... ale nie żebym się łudziła, że to wiele pomoże....
Tępa dziwka. Narobiła szkód na 100$ i poszła. Kurwa słomki i dekle od kubków wyjebala.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Tępa dziwka. Narobiła szkód na 100$ i poszła. Kurwa słomki i dekle od kubków wyjebala.
to musi być jakaś wada genetyczna, jakaś mutacja albo wyjątkowa para chromosomów która powoduje że każdy czarnuch niezależnie od pochodzenia zamieszkania, niezależnie od zakątka ziemi będzie się zachowywał w taki sam sposób. Naukowcy powinni skupić się na badaniach ich mózgów
Dindu-nufica, groźna samica.
Podejść. Wyjebac liścia. Ona od razu zaczęłaby się zachowywać jak człowiek. Brak reakcji powoduje że zachowują się jak w rodzimej dzungli
Żeby tak odpierdalać o jakiś kotlet mielony w bułce to trzeba na prawdę być jebnientym jak murzyn w koszuli z bawełny ...
Baba bez bolca,dostaje pierdolca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów