📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moja była napluła mi w twarz jak wyparzałem naszemu dziecku butelkę na mleko. Tez nie opanowałem odruchu
Co by nie mówić o kozojepcach i didnusach, to do kobiet podejście mają właściwe. Przez to że w Europie jest niewłaściwe tak łatwo im kolonizować.
Toperson1 napisał/a:
Moja była napluła mi w twarz jak wyparzałem naszemu dziecku butelkę na mleko. Tez nie opanowałem odruchu
Fajnie macie w tej Łodzi.
Dziwisz sie skoro je poroniła?
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Z partyzanta i to jeszcze gorylice - ot mudżyński honor. Przynajmniej wyszło soft sadolowo.
Z partyzanta? Oplula go pytając go o to? Więc mogła wiedzieć że wyłapie w mazak
Jakby ktoś słuchał samej ścieżki dźwiękowej to po prostu jak tarło w dżungli to brzmi. Jebane dzikusy
janlew napisał/a:
Co by nie mówić o kozojepcach i didnusach, to do kobiet podejście mają właściwe. Przez to że w Europie jest niewłaściwe tak łatwo im kolonizować.
Mylisz dyr kolego, kobieta a szympansica to różnica
Mylisz dyr kolego, kobieta a szympansica to różnica
Dla nich to kobiety, zresztą nieistotne. Arabki czy murzynki jak już się pchają na białe kutasy, to raczej celem podwyższenia standardu życia. Pojebane białe lewaczki, pchają się na brudne kutasy, bo po prostu są pojebane. W przypadku kobiet, nasza cywilizacja w stanie obecnym nie ma się czym chwalić. O porównaniu z Azjatkami nawet nie wspomnę. W Polsce i tak nie jest najgorzej, ale reszta Europy ...bełt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów