Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczytałem komentarze zwykłych ludzi i przeraziłem że takiego przeciętnego idiotę z tej grupy można spotkać na ulicy, w sklepie, pracy. Sąsiad moze być jednym z nich.
Wielu kretynów się jeszcze nie uaktywniło. To naprawdę bolesne widząc ilu ludzi ma nasrane w głowie jak w szaletach miejskich.
I co to za idiotyzmy ludzie pisali?
Przykład- zdjęcie rozjechanej przez samochód sarny (które w całej okazałości wkleił jeden z normalnych ludzi). Zdjęcie edytowane w taki sposób, żeby nie było widać prawdziwej przyczyny śmierci.
Podpis? Myśliwi mordercy, mordujo, zabijajo, na pal z nimi etc.
Poza tym masa historii o torturowaniu lisów, w sumie niewiele brakuje i zaczną pisać to przypinaniu klem od akumulatora do jąder i języków, wyrywaniu paznokci i przesłuchaniach ,,wydaj swoją lisią rodzinę" itd.
Ogólnie same pierdoły pompowane przez ,,prawych obywateli" co za odstrzelonego liska by długo i namiętnie znęcali się na myśliwym.
Przykład- zdjęcie rozjechanej przez samochód sarny (które w całej okazałości wkleił jeden z normalnych ludzi). Zdjęcie edytowane w taki sposób, żeby nie było widać prawdziwej przyczyny śmierci.
Podpis? Myśliwi mordercy, mordujo, zabijajo, na pal z nimi etc.
Poza tym masa historii o torturowaniu lisów, w sumie niewiele brakuje i zaczną pisać to przypinaniu klem od akumulatora do jąder i języków, wyrywaniu paznokci i przesłuchaniach ,,wydaj swoją lisią rodzinę" itd.
Ogólnie same pierdoły pompowane przez ,,prawych obywateli" co za odstrzelonego liska by długo i namiętnie znęcali się na myśliwym.
Słusznie, niech lisy polują na wymierające gatunki ptaków i ssaków oraz zagryzają rolnikom kury. No co jak co ale lis to kurwa jebany szkodnik, przecież się na to dla mięsa nie poluje. Nie mówię "wybić wszystko". Niech sobie z parkach krajobrazowych żyją, ale tam się nie wali do wszystkiego co żyje.
Słusznie, niech lisy polują na wymierające gatunki ptaków i ssaków oraz zagryzają rolnikom kury. No co jak co ale lis to kurwa jebany szkodnik, przecież się na to dla mięsa nie poluje. Nie mówię "wybić wszystko". Niech sobie z parkach krajobrazowych żyją, ale tam się nie wali do wszystkiego co żyje.
No widzisz. Wejdź na ich stronę, napisz to samo co tutaj (co jest kurwa prawdą i ja się z tym zgadzam) i zobacz co Ci odpiszą.
Pani Gienia lat 60, wzorowa członkini koła gospodyń wiejskich, zapalona entuzjastka częstych wizyt w kościele i pierwszej ławki napisze Ci żebyś zdechł w męczarniach i smażył się w smole w piekielnym kotle.
"Najlepszym argumentem przeciw demokracji, jest 5 minutowa rozmowa z przeciętnym wyborcą."
Churchill.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów