📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co ten sędzia, ślepy jest?
Nie wiem co ten koleś myślał. Wątpię, że ktokolwiek z takiego dystansu byłby w stanie założyć latającą :v
Tamten mu jeszcze balache zakłada. Jakoś tak skojarzyło mi się z ZUSem i wszystikmi skurwiałymi politykami, zwykły szary biedny obywatel to ten w czarnym, ujebał sam siebie próbując coś zmienić, a skurwysyny i tak jeszcze dobiją A sam auto-nokaut fajny, ciekawe co z karczkiem
Po chuju temat nazwałeś albo po Polsku albo angielsku kurwa. Polski język należy szanować wy wszystkie tępe chuje -_-. Powinno być albo : "self-knockout" albo w ostateczności "samo-nokaut". I jak ktoś chce się przypierdolić o moje przypierdalanie to chuj mu w dupę i żeby zginął w pierwszym zamachu razem z całą bandą innych chui. Bo kurwa może to jest i internet ale to takie pierdoły zmieniają ten kraj i taki kolejny komorowski dochodzi do władzy i nas ośmiesza.
chuj tam, wypadki się zdarzają, bardziej ciekawi mnie ten idiota, który z nim walczy, przecież to czuć jak przeciwnik nie stawia oporu
Z kilometra widać że czarny padł, debił w białym rzucił się na nóżkę a po chwili stwierdził że skoro trup to raz w życiu założy sobie tą dźwignie
Mmm... judo
markross napisał/a:
Z kilometra widać że czarny padł, debił w białym rzucił się na nóżkę a po chwili stwierdził że skoro trup to raz w życiu założy sobie tą dźwignie
nom, bo niebieski pas pewnie nigdy w życiu balachy nie zapiął
biały idiota nie widzi kiedy przeciwnik jest nieprzytomny, brawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów