📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Podobno to tańszy VW więc możliwe że jadąc do przodu są z tym problemy... Większość VW w Polsce cierpi na ten sam problem
Więcej szczęścia niż rozumu, ale nie rozumiem w ogóle jaka była przyczyna tej sytuacji. Dlaczego tak nagle zahamował ?
Koleś jadący z naprzeciwka w 0:15, pewnie jeszcze gówno z foteli zmywa.
pkh napisał/a:
czemu on nie hamował?!?!?! może zemdlal ze strachu
Nie wiem, mnie tam hamulce po alkoholu puszczają.
Przypomniał(a) sobie, że trzeba jeszcze wrócić na poprzednią pozycje..
sa dwie opcje. nieogar za kierownica ktory zapomnial gdzie hamulec. druga opcja podczas calego wirazu pewnie nie zostal zredukowany bieg a na 5-6 biegu mogl zgasnąć silnik więc cisnienie w hamulcach spadlo i taki widok
Kurwa nie dość, że nie można jeździć z kamerką bo zaraz się rozpierdolimy to teraz jesczze trzeba patrzeć jak wyprzedzamy czy ktoś za nami nie ma -.-
I to jest kierowca! Po wypadku ładnie wycofał tyłem do lasu aby nie blokować ruchu, a co poniektórzy zderzak sobie obetrą i stoją na środku w oczekiwaniu na policję i pomoc. A potem korek na kilka kilometrów.
ale poszedł... jak świnia w pomidory
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów