📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawe czy to domowy projekt?
teraz zrobić w skali 1:1 i pan mietek spod budki z piwem może spokojnie na swoim składaku wracać do domciu
up@ jaki pan mietek?, taz to mistrzostwo świata na sobotę dla każdego z nas.
no w moim wypadku nie tylko w sobotę.
no w moim wypadku nie tylko w sobotę.
ciekawi mnie patent i cena, a o zerowania na zdrowiu juz nie wspomne ...
Trwają prace nad ulepszoną wersją tegoż robota. Nazwa robocza projektu: Self Balancing Bicycle Robot Mark II. Docelowo ma służyć pozyskiwaniu owoców z trudno dostępnych miejsc.
Wizualizacja poniżej.
Wizualizacja poniżej.
elma ;**********
seba21 napisał/a:
teraz zrobić w skali 1:1 i pan mietek spod budki z piwem może spokojnie na swoim składaku wracać do domciu
Zacznijmy ot tego, że to jest w skali 1:1. Chyba, że myślisz, że ktoś to zaprojektował w wielkości normalnego roweru.
E przecież już można kupić zapierdalające modele RC zbudowane na tej zasadzie. Co nie zmienia faktu, że jako projekt hobbystyczny całkiem spoko.
Już miałem dać piwo a tu się okazało że to ten cymbał od Hiciorów... co jak co ale taka jawna reklama powinna być odpowiednio "nagradzana" przez moderatorów
co to kurwa jest? jestem modelarzem i nie robi to na mnie kompletnie wrażenia ODWAŻNIKI + (w tym wypadku silnik - bezsens, powinno być szybkie, precyzyjne serwo cyfrowe) + ŻYROSKOP...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów