Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a jak sobie starannie podusie ułożył i przymocował butlę do szafki. Pedant do samego końca...
Ułożony chłopak, to sie ceni w tych czasach! Bardzo mało takich
Teraz piskliwym głosikiem może rozśmieszać aniołki w niebie
Samobójca to piskliwym głosikiem, może co najwyżej rozśmieszać demony, wsadzające mu rozpalony pręt w dupę
Bezbolesna i najbardziej skuteczna metoda popełnienia samobójstwa.
To właśnie tą metodę stosował Jack Kevorkian (Doktor Śmierć). W sieci można znaleźć łatwe instrukcje jak przygotować Exit Bag korzystając z powszechnie dostępnych materiałów, np. butle z helem do wypełniania balonów. Są nawet instrukcje uwzględniające niepełnosprawność lub ograniczenia ruchowe. Tą metodę poleca też książka Peaceful Pill.
Śmierć następuje poprzez uduszenie, ale nie bolesne, ani drażniące. Hel powoli wypełnia torbę "wypychając" tlen, który opada na dół. Osoba z torbą na głowie usypia z powodu braku tlenu, a po upływie od 5-10 minut od tego momentu umiera.
To Exit Bag.
Bezbolesna i najbardziej skuteczna metoda popełnienia samobójstwa.
To właśnie tą metodę stosował Jack Kevorkian (Doktor Śmierć). W sieci można znaleźć łatwe instrukcje jak przygotować Exit Bag korzystając z powszechnie dostępnych materiałów, np. butle z helem do wypełniania balonów. Są nawet instrukcje uwzględniające niepełnosprawność lub ograniczenia ruchowe. Tą metodę poleca też książka Peaceful Pill.
Śmierć następuje poprzez uduszenie, ale nie bolesne, ani drażniące. Hel powoli wypełnia torbę "wypychając" tlen, który opada na dół. Osoba z torbą na głowie usypia z powodu braku tlenu, a po upływie od 5-10 minut od tego momentu umiera.
martwią mnie twoje zainteresowania
martwią mnie twoje zainteresowania
Kiedy szkolą z BHP, jedną z pierwszych rzeczy, do której nawiązują to wyjścia ewakuacyjne i znajomość ich rozstawienia.
W odniesieniu do życia powinno się stosować te same zasady. Skoro już ktoś mnie na ten świat wypchnął, to powinnam się orientować jak mogę ten świat opuścić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów