18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zdun 2020-05-11, 18:36 13
Jak oni tak walcza to wrogów nie potrzebują.
Zgłoś
McQurwa 2020-05-11, 18:37 2
fachowo to się nazywa Friendly Fire

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Shotterr 2020-05-11, 18:45 9
Spoko ale jak się przyglądam to zdjęcie "ofiara" nie do końca mi pasuje do ostrzelanego okrętu z nagrania.
Np okna z mostku (nie jestem ekspertem ale chyba tam gdzie ster to mostek). Na zdjęciu okręt ma ich 5 i kształtem wyglądają na kwadraty a okręt z nagrania ma ich 6 i kształtem wyglądają na prostokąty. Strefa nad mostkiem też wygląda inaczej, na zdjęciu widać osprzęt typu radar, jakiś szperacz anteny itp a na nagraniu strefa nad mostkiem jest o wiele bardziej zabudowana.
Zgłoś
J................k 2020-05-11, 18:53 6
Shotterr napisał/a:

Spoko ale jak się przyglądam to zdjęcie "ofiara" nie do końca mi pasuje do ostrzelanego okrętu z nagrania.
Np okna z mostku (nie jestem ekspertem ale chyba tam gdzie ster to mostek). Na zdjęciu okręt ma ich 5 i kształtem wyglądają na kwadraty a okręt z nagrania ma ich 6 i kształtem wyglądają na prostokąty. Strefa nad mostkiem też wygląda inaczej, na zdjęciu widać osprzęt typu radar, jakiś szperacz anteny itp a na nagraniu strefa nad mostkiem jest o wiele bardziej zabudowana.

Następny fake news, moze amerykance sie w to wmieszali
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-05-11, 19:12 7
Shotterr napisał/a:

Kamera ofiary jest umieszczona od strony rufy.
Zdjęcie nr 2 przedstawia typ ostrzelanej jednostki (poczytaj link nr 2).
Natomiast korweta "Jamaran" z numerem taktycznym 76 to sprawca zdarzenia.

Ofiary i to co zostało z okrętu rakietowego.

Podałem dwa linki, gdzie można przeczytać szczegóły.
Jak jeszcze bardziej można uwierzytelnić materiał?
Zgłoś
Warystor 2020-05-11, 19:41
Jakaś słaba ta rakieta, że nie rozjebała tego kuterka na dwie połówki i nie posłała w ciągu paru minut na dno.
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-05-11, 20:12 1
Czyli jak leci rakieta i rozpoznana jako "swój" to w porządku? Nie ma się czego bać?
Zgłoś
Kopacz 2020-05-11, 20:43 42
Gdzieś to już widziałem

Zgłoś
Deprechamurowana 2020-05-11, 20:52 1
Kopacz napisał/a:

Gdzieś to już widziałem

Też miałem pisać, że gdzieś już to widziałem.

kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy

za pieniądze, których nie mamy

żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
Zgłoś
Warystor 2020-05-11, 20:52
Zadanie wykonane: rakieta odpalona, cel trafiony! A kuterek chuj, jebło to jebło, nie ma co rozstrząsać
Zgłoś
o_chuj_chodzi 2020-05-11, 20:54
Pewnie rakiet nie mieli to wysłali dla nich jedną
Zgłoś
T................y 2020-05-11, 21:27 3
_Yarko_ napisał/a:

Podałem dwa linki, gdzie można przeczytać szczegóły.
Jak jeszcze bardziej można uwierzytelnić materiał?

Na pewno irańska telewizja podałaby tak szybko wiadomość o przypadkowym ataku na własny okręt.
Ujęcie z filmu wygląda jak celowo zarejestrowany atak na okręt-cel. Na którym okręcie umieszcza się kamerę na dziobie lub rufie skierowaną na śródokręcie.
Zgłoś
andib13 2020-05-11, 22:03
Trening czyni mistrza jak to mówią
Zgłoś
razak 2020-05-11, 22:39
piękny widok Życzymy dalszego podejmowania właściwych decyzji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów