📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
@up Lot jak lot. Za pozycję przy lądowaniu - Piwko!
Jprdl,jak tak można po prostu sobie skoczyć?Gdybym to był ja to bym jakieś salto odjebał czy cuś.
Policji w huj, straży, wszystkiego... zapewne mogli robić co innego zdecydowanie bardziej pożytecznego, ale po co? Jakiś tchórz huj musi na siebie zwrócić uwage oczywiście, bo zamiast wejść na budynek, od razu skoczyć jakby nigdy nic i po sprawie to narobił widowiska -.-'
Tego typu filmiki się nie nudzą.
Jakis czas temu przylaczono mi swiatlowod. Test predkosci rzeczywistej to 50Mb download, 10Mb upload, koszt spory, do tego niedogodnosc bo kabel trzeba bylo doprowadzic z ulicy wwiercic do budynku, zalozyc terminal czy co to tam za puszka jest (przerabia sygnal optyczny na normalny internetowy kabel) i powiem Wam ze warto bylo! Pierwsze 2 sekundy tego filmiku zaladowaly mi sie w niespelna minute!
Mysle, ze jak skoncze to pisac to zaladowalo mi sie juz do momentu plasniecia o beton o ktorym to tyle zdazylem przeczytac.
Mysle, ze jak skoncze to pisac to zaladowalo mi sie juz do momentu plasniecia o beton o ktorym to tyle zdazylem przeczytac.
Na dole pełno policji, pewno i straż tam była. Nie podstawili mu żadnego materaca?
na głowe upadł debil jeszcze cos mu by sie stało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów