📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja pierdole jebany nieudacznik nawet zajebac sie nie potrafi. wyobrazcie sobie ze przez takiego cwela ktos ma do konca zycia, o ile przezyje, uszczerbek na zdrowiu
Matka jest tak samo winna jak ten gość co skoczył. Wpychając wózek na drogę w miejscu nie przeznaczonym do tego równie dobrze mógł jakiś debil je potrącić bo zapierdalał za szybko.
Gmork napisał/a:
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
sam zdychaj w męczarniach głąbie
Nawet snajper nie byłby lepszy.
Siedzę na tej stronie już trochę i już przestało mnie cokolwiek szokować, ale mając dziecko w podobnym wieku i widząc jak matka trzyma je na końcu nagrania, aż nie mogę dojść do siebie
Gmork napisał/a:
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
Oddałbym dużo żeby ci wyjaśnic sam na sam przez 2 minuty co ty napisałeś...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów