EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.
EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.
Do książek gimbusie
Spoznisz się na e-lekcje do podstawówki., chory pojebie, widać że wiek masz wpisany z dupy i nie jest prawdziwy tylko myślisz , że zabłyśniesz w komentarzach, a ludzie po prostu mają cie za debila więc w sumie cel osiągnięty.
A wy tam u góry nie zesrajcie się. Ludzie umierają codziennie, ale trafić taki filmik to jeden na miliard.
Mogła iść na przejście dla pieszych. NIE kurwa, "Przejde se tutej"
Plac zabaw, bloki, na bank był ten znak. Może sobie chodzić na takim terenie gdzie chce.
A wy tam u góry nie zesrajcie się. Ludzie umierają codziennie, ale trafić taki filmik to jeden na miliard.
Jakiś problem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów