18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
dżonyłojlker 2021-02-04, 19:34 21
O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.

EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Juzwa 2021-02-04, 19:34 12
Mogła iść na przejście dla pieszych. NIE kurwa, "Przejde se tutej"

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
plastic 2021-02-04, 19:44 196
Gmork napisał/a:

O kurwa, ale zajebiste. Dawno nie widziałem czegoś tak fajnego Mam nadzieję, że mały smród zdechł na miejscu.

ojaaaa, ale jesteś faaajny! ostatni raz słyszałem coś takiego w podstawówce. od brudnego, niewinnego patuska, co odstawał od kolegów wzrostem i stanem materialnym i właśnie w taki tani sposób chciał wzbudzać zainteresowanie kolegów. czujesz temat
Zgłoś
Noside 2021-02-04, 20:06 2
Bonus od bociana.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
panar3 2021-02-04, 20:06 42
Kurwa, coś strasznego! Jebany zjeb zamiast w ustronnym miejscu się zajebać (i chuj mu na grób) to innych naraża, co za skurwiel.
Zgłoś
Pees4 2021-02-04, 20:10 47
Straszne, widzieć śmierć dziecka, jeszcze w taki chujowy sposób...

Gmork napisał/a:

EDIT: chociaż nie, co ja pierdolę. Mam nadzieję, że gnój będzie zdychał w męczarniach przez tydzień, podpięty do aparatury w szpitalu.

Do książek gimbusie
Zgłoś
RYHOO 2021-02-04, 20:34 14
Zawsze pozostaje mieć na dzieję, że właśnie szła wyjebać gówniaka do rzeki

Jebać kurwy
Zgłoś
ququa 2021-02-04, 20:41 21
oby dzieciak wyszedł cało z tej akcji...ale to bardzo watpliwe niestety

szkoda również matki nie życze nikomu takich sytuacji
Zgłoś
madufo 2021-02-04, 20:43 20
Gmork napisał/a:

Spoznisz się na e-lekcje do podstawówki., chory pojebie, widać że wiek masz wpisany z dupy i nie jest prawdziwy tylko myślisz , że zabłyśniesz w komentarzach, a ludzie po prostu mają cie za debila więc w sumie cel osiągnięty.
Zgłoś
C................s 2021-02-04, 20:45 5

A wy tam u góry nie zesrajcie się. Ludzie umierają codziennie, ale trafić taki filmik to jeden na miliard.
Zgłoś
E................n 2021-02-04, 21:04 9
Juzwa napisał/a:

Mogła iść na przejście dla pieszych. NIE kurwa, "Przejde se tutej"

Plac zabaw, bloki, na bank był ten znak. Może sobie chodzić na takim terenie gdzie chce.

Zgłoś
miliard 2021-02-04, 21:05 5
AyCaramba napisał/a:

A wy tam u góry nie zesrajcie się. Ludzie umierają codziennie, ale trafić taki filmik to jeden na miliard.

Jakiś problem?
Zgłoś
DmNQ 2021-02-04, 21:06 18
verietyinfo.com/ukraineeng/the-body-of-a-falling-man-killed-a-child-in...
Zgłoś
Dawidxpompa03 2021-02-04, 21:07 4
Dzień dobry ktoś zamawiał aborcję?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów